Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
І Ми Там Були... або Наші Дороги
Цей форум створено для обговорення наших подорожей та подорожей добрих людей. Форум блогу http://nashidorogy.blogspot.com/. Всі повідомлення форуму захищені законом Про авторське право... https://nashidorogy.ukraine7.com/forum-f13/tema-t66.htm
Є бажаючі побачити красу підземного світу. Приєднуйтесь! Запрошую добрих людей до печери "Млинки" на 15-16.12. www.mlynky.net.ua З Вінниці відправлення в ніч з 14 на 15, повернення в ніч на 17. Зі Львова рейсовим транспортом. Або автобусом до Чорткова: http://bus.com.ua/cgi-bin/bus-order?b=460100&r=782 і далі до Залісся на таксі(70грн. машина) або залізницею до Тернополя і далі дізелем №6273 ТЕРНОПІЛЬ-ІВАНЕ-ПУСТЕ до Залісся. Маршрут з`ясовую.
Станція відправлення: Винница Станція призначення: Тернополь Дата та час відправлення: 15.12.2012 02:22 Дата та час прибуття: 15.12.2012 06:20 Номер поїзда: 007 К Вагон: 12 Плацкарт Місце: 004, Повний
Станція відправлення: Тернополь Станція призначення: Винница Дата та час відправлення: 16.12.2012 19:55 Дата та час прибуття: 17.12.2012 00:44 Номер поїзда: 070 Л Вагон: 2 Плацкарт Місце: 006, Повний
Shurik Наш друг
К-ть повідомлень : 73 Дата регистрации : 25.05.2010 Звідки : Вінниця
Мдэээээ, а раньше как-то организованней из Винницы было. Уже каждый сам себе билеты покупает?
Саня, все уже взрослые и не первый раз. Если есть вопросы опять же тут всегда поможем. Если бы видел кого то в чьей самостоятельности бы сомневался - предложил бы помощь.
filin Мандрівник
К-ть повідомлень : 176 Дата регистрации : 25.02.2011 Звідки : Вінниця
Обдзвонив цих своїх абармотів. Всі надумали їхати Включно зі мною це 4 дорослих і 3 дітей (такі як мій і мій). Помістимось? Чи комусь казати що він уже не їде?
Volodya Мандрівник
К-ть повідомлень : 505 Дата регистрации : 21.04.2010 Звідки : Вінниця
Обдзвонив цих своїх абармотів. Всі надумали їхати Включно зі мною це 4 дорослих і 3 дітей (такі як мій і мій). Помістимось? Чи комусь казати що він уже не їде?
Люди вже пішли з роботи. Скажу завтра.
Volodya Мандрівник
К-ть повідомлень : 505 Дата регистрации : 21.04.2010 Звідки : Вінниця
Помістимось! Бери всіх! Беріть квитки. Склад групи змінився. дивіться у першому пості.
filin Мандрівник
К-ть повідомлень : 176 Дата регистрации : 25.02.2011 Звідки : Вінниця
Ще не видумали берців, які б доставали аж попід пахви Частково група добралась до дому.
5 чоловік залишилось в Заліссі з джіпом чекати важку техніку. За вчора прокопали дорогу до магазину, а далі перемети вище поясу, а за колією кажуть по шию.
E155 Мандрівник
К-ть повідомлень : 313 Дата регистрации : 21.04.2010 Звідки : Винница
Частина групи, що залишилась в Заліссі і іменуєма "джиперами", сьогодні вночі теж приїхали в Вінницю потягом. Машина залишилась в селі так як по прогнозам МНС ніхто дорогу найближчим часом розкопувати не збирається.
NT Новенький
К-ть повідомлень : 11 Дата регистрации : 15.06.2010 Звідки : Вінниця
А, забув відписатись що машину забрали, ще в четвер. Там в середу, здається, ще хата згоріла в селі. Пожежна не змогла приїхати... То дорогу пробили в Колиндяни, і місцеві щось там розкопували...