Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
І Ми Там Були... або Наші Дороги
Цей форум створено для обговорення наших подорожей та подорожей добрих людей. Форум блогу http://nashidorogy.blogspot.com/. Всі повідомлення форуму захищені законом Про авторське право... https://nashidorogy.ukraine7.com/forum-f13/tema-t66.htm
Привіт! Я Женя, новенька на цьому форумі. чи можна приєднатися до вашої подорожі, оскільки ми з другом давно мріємо відвідати Млинки, однак ніяк не можемо знайти однодумців з цього приводу
E155 Мандрівник
К-ть повідомлень : 313 Дата регистрации : 21.04.2010 Звідки : Винница
Ух-ты!!! Сколько любителей белочки!!!!! Я готова привезти её для вас на вокзал!!! А ещё могу стоять на пероне и махать белым платочком вслед уходящему поезду..... А в мафию я не самый лучший игрок, тем более, что я обещала кого-то больше никогда не убивать....
ta_b Наш товариш
К-ть повідомлень : 48 Дата регистрации : 21.04.2010 Звідки : Винница
Привіт! Я Женя, новенька на цьому форумі. чи можна приєднатися до вашої подорожі, оскільки ми з другом давно мріємо відвідати Млинки, однак ніяк не можемо знайти однодумців з цього приводу
Привіт! Звичайно можна, навіть дуже треба! Вже додав Вас обох до переліку. Буду радий нашій зустрічі, для відповіді на будь які питання по подорожі та отримання завдатку на квитки.
E155 Мандрівник
К-ть повідомлень : 313 Дата регистрации : 21.04.2010 Звідки : Винница
Нажаль у Тернопільського Обласного турклуба не вдасця ночувати. Будем жити у Чортківського спелео клуба "Кристал". А саме у його керівника "Папи". Тому, слова зі списку речей "Спальник (каремат не потрібен)" не дуже доречні. Бажано взяти коремат. В кого нема, не засмучуйтесь, як і замість спальника підійде ковдра або плед.
P.S. Квитки вже взяв. Забирайте студентські. Зустрічаємось на вокзалі в ніч з пятниці на суботу о 1.00 в центральному залі під годинником. Можна приходити раніше. Відправлення о 1.20.
Останній раз редагувалося: Volodya (Пн Бер 21 2011, 17:30), всього регувалося 1 раз(-и)
IgorM Наш товариш
К-ть повідомлень : 19 Дата регистрации : 23.02.2011 Звідки : Vinnitsa
Дуже всім вдячна за компанію, було дуже приємно познайомитись та провести разом вихідні! Всі надзвичайно цікаві, веселі та привітні люди - таких зараз небагато; враженнями від подорожі буду жити ще дуже-дуже довго!!!!! Окреме величезне ДЯКУЮ Володі - за можливість приєднатися, чудову організацію, поради, підтримку та корисну інформацію, та загалом, - що ти такий є! А печери перевершили усі найкращі сподівання...!!! Фото та відео обовязково дещо пізніше будуть.
denlem Новенький
К-ть повідомлень : 2 Дата регистрации : 14.03.2011 Звідки : Винница Настроение : хорошее
Выезд в пещеры удался! Все очень понравилось. Налазились по пещерам вдоволь. Как для первого раза (для меня) - впечатлений море! Особенно эти далекие участки куда мы пошли во второй раз вечером - поразили своей красотой кристаллов на стенах. А эти распоры - "Гусеница" длиной 30 метров по которым мы решили пройти по верху - особенно дополнили весь набор впечатлений. Девченки - молодцы! понимаю как им было сложно идти по "фантазии" - но все героически с этим справились! Спасибо Вове что это все организовал! Ну и конечно компания - супер. Андрюха Киянов - жжешь!
Cybers Новенький
К-ть повідомлень : 3 Дата регистрации : 29.03.2011 Звідки : Kyiv
Привет всем! Я согласен с теми кто говорит, что поездка удалась! Это самая что не есть правда. Все девушки и ребята - молодцы, а Вова вообще красавчик! ))) Фотографии и видео сегодня размещу на екс.уа, а ссылку сброшу немного позднее.
IgorM Наш товариш
К-ть повідомлень : 19 Дата регистрации : 23.02.2011 Звідки : Vinnitsa
Привет всем снова! а вот и долгожданные фоточки + видео. http://www.ex.ua/view/6078959 Вова, теперь твои фоточки осталось посмотреть для полной картины! Ждем их с нетерпением!
ta_b Наш товариш
К-ть повідомлень : 48 Дата регистрации : 21.04.2010 Звідки : Винница