Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
І Ми Там Були... або Наші Дороги
Цей форум створено для обговорення наших подорожей та подорожей добрих людей. Форум блогу http://nashidorogy.blogspot.com/. Всі повідомлення форуму захищені законом Про авторське право... https://nashidorogy.ukraine7.com/forum-f13/tema-t66.htm
З Вінниці відправлення потягом 041 П у п'ятницю в ніч з 5 на 6, повернення потягом 225 Л в ніч на понеділок 8.12.2014
Витрати 350-450 грн.
Додаток: Беру квитки тим хто здасть завдаток 300 грн., інші самостійно. Прибути у Тернопіль потрібно до 9:00 у суботу 6-го числа, а відправитись з Тернопіля можна після 19:00 у неділю 7-го числа.
"з повним комфортом у СпелеоХаті" не склалося, все вже зарезервовано, тому будемо жити у простіших умовах
З собою бажано взяти туристичний килимок.
Квитки вже можна брати. З Вінниці на 41 потяг у 11-й вагон зараз 7 місць, пропоную почекати доступу до нового вагона, коли цей заповниться і брати разом.
Останній раз редагувалося: Volodya (Нд Лист 23 2014, 15:37), всього регувалося 1 раз(-и)
E155 Мандрівник
К-ть повідомлень : 313 Дата регистрации : 21.04.2010 Звідки : Винница
Назад теж взяв, на 70й потяг, 19:47 відправлення з Тернополя. А туди нам треба до 9:00 це набагато раніше 9? Бо зараз є квитки на 260 Ш потяг який прибуває о 9:06, я б на нього взяв, якщо це не надто пізно.
Volodya Мандрівник
К-ть повідомлень : 505 Дата регистрации : 21.04.2010 Звідки : Вінниця
Назад теж взяв, на 70й потяг, 19:47 відправлення з Тернополя. А туди нам треба до 9:00 це набагато раніше 9? Бо зараз є квитки на 260 Ш потяг який прибуває о 9:06, я б на нього взяв, якщо це не надто пізно.
... а чому 70-й тільки зараз з'явився у розкладі?..
І мені 260-й подобається, але дизель не передбачуваний : П.№ 6273(6273) ТЕРНОПІЛЬ - ІВАНЕ-ПУСТЕ - - 9.10 ТЕРНОПІЛЬ-ПАС. - - - - - - - 11.43 1 11.44 ШМАНЬКІВЧИКИ - 1 - ЗАЛІССЯ 12.07 1 12.08 ОЗЕРЯНИ ПІЛАТКІВЦІ
Я чекаю. Так завжди, народ завчасно бере квитки, купе, або з пересадками у Жмеринці, а в останні дні з'являється купа квитків.
filin Мандрівник
К-ть повідомлень : 176 Дата регистрации : 25.02.2011 Звідки : Вінниця
згоден,що в1део "зачьотне", але п1сля перегляду став сумн1ватись що я д1сно хочу в печери не впевнений що зможу через "роддом" 1 що п1ду вдруге чи втрете за н1ч мабуть з1старився
my3a Мандрівник
К-ть повідомлень : 111 Дата регистрации : 22.04.2010 Звідки : отсюда
виходячи з того,що я останній,хто згодився на цю манрівку, напишу першим своі відгуки від неі ЗАДОВОЛЕНИЙ УСІМ ! ! ! ,а саме колективом (особливо Анюті за 'білочку'), інструкторам (особливо Наталці за розуміння), адміністраціі залізниці (особливо за ремонтні роботи і відміну поіздки 'ковбойським' дизелем), собою (що іноді переборював страх і інстинкти самозбереження і трішки ризикував) і оргам (особливо і єдиному Володі що все це поєднав і запросив))) кАнеШнА... якби б ще і "роддом' пройшли, то не було б слів..але тепер ще й лишається невеличка мрія-полазити ще ц і там
E155 Мандрівник
К-ть повідомлень : 313 Дата регистрации : 21.04.2010 Звідки : Винница
Народ, спасибі УСІМ і кожному окремо за заряд чудового настрою і енергії надовго!!! Поїздка була дуже крута, компанія і інструктори - неймовірно позитивні! Окреме спасибо Володі за відмінну організацію, не зважаючи не певні корективи у планах (які, як виявилось, були й на краще) і - за масаж...(з таким "п"ятизірковим" комфортом у турпоїздці відпочиваю вперше))))))). Спасибі Ані за "білочку" і глінтвейн, а хлопцям і дівчатам за наймовірно смачні чаї - взагалі то чай п"ю рідко, але такі от речі змінюють смаки!
Зомбі в печері, правда, покусали, ініціювавши мене до своїх лав, але, я так відчуваю, що воно мені точно пішло на користь..)))
Batsanny Наш товариш
К-ть повідомлень : 15 Дата регистрации : 16.03.2011 Звідки : Київ, Вінниця
Щойно завантажила фоточки! Спасибі, я вражена, вони дуже круті! Фото, як виявилось, (як і вся поїздка загалом) значно перевершили усі мої найкращі сподівання!
taolvi Наш друг
К-ть повідомлень : 89 Дата регистрации : 17.04.2010 Звідки : Вінниця