Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
І Ми Там Були... або Наші Дороги
Цей форум створено для обговорення наших подорожей та подорожей добрих людей. Форум блогу http://nashidorogy.blogspot.com/. Всі повідомлення форуму захищені законом Про авторське право... https://nashidorogy.ukraine7.com/forum-f13/tema-t66.htm
Виїзд групи: Виїжджаємо 30 травня (у суботу) о 5:30 з зупинки Лісопарк. На лісопарку потрібно бути о 4:30 (!!!) для того щоб встигнути розібрати велосипеди і запакувати їх у чохли. Чекаємо 15 хвилин і їдемо. Ми не можемо затримувати автобус і не можемо затримуватися самі інакше не встигнемо по графіку. Без чохла водій автобуса матиме повне право не пустити вас у салон. Так само без чохла вас можуть не пустити і у потяг по дорозі назад.
План походу:
Виїзд з Вінниці о 5:30 30 квітня на автобусі (з зупинки Лісопарку). На Лісопарку потрібно бути о 4:30 для того щоб встигнути розібрати велосипеди і запакувати їх у чохли.
30 квітня вранці: прибуття у Бар, початок маршруту
30 квітня - 3 травня Проходження маршруту
3 травня приїзд у Кам’янець-Подільський, закінчення маршруту, виїзд на потязі у Вінницю
Велопохід буде реєструватися у МКК як похід 1 категорії складності за класифікацією Федерації Спортивного Туризму України. По успішному закінченні учасники отримають відповідні довідки про проходження.
Складність цього походу дещо завищена через те що часу всього 4 дні і потрібно буде проїжджати по, приблизно, 80 км в день. Хотілося б бачити у цьому поході більш менш підготовлених туристів, тобто не зовсім новачків.
Заплановані фінансові витрати на цю поїздку 271 гривень з людини (плюс повинен бути запас на особисті витрати - приблизно 200 грн!):
Опис маршруту: Спочатку ми відвідаємо місто Бар, потім через села і другорядні дороги ми приїдемо у Нову-Ушицю. Звідти через долину річки ми потрапимо у Великий Жванчик, а потім у село Грушка. Далі ми зможемо побачити Білу скелю, скельний дохристиянський монастир та Бакотську затоку, місце де колись давно було однойменне місто, а потім село, також ми зможемо побачити Лису гору, набрати джерельної води. Далі на шляху буде дитячий табір, цікавий рельєф, який нагадуватиме гори, переправа через тонесеньку кладочку, а також переправа через брід. Потім ми побачимо каньйон річки Дністер, та його підкови. Далі буде неймовірно гарна долина та унікальний геологічний зріз, село Китайгород, залишки панського маєтку. Потім через поля ми дістанемося до села Панівці, де побачимо каньйон річки Смотрич, химерний, закинутий, залізничний міст та залишки замку. Далі буде село Устя, переправа на поромі через Дністер у Чернівецьку область, дорога до Хотина, відвідування фортеці Хотин, переїзд у Хмельницьку область, Кам’янець-Подільський, відвідування фортеці у Кам’янці-Подільському. І це далеко не все!
Опублікуй, плз, десь у шапці цієї теми чи десь у шапці теми "Підготовка", що тобі у подальшому потрібно буде знати про попередньо записаного учасника походу.
svarozhych Мандрівник
К-ть повідомлень : 431 Дата регистрации : 20.04.2010 Звідки : Вінниця
Опублікуй, плз, десь у шапці цієї теми чи десь у шапці теми "Підготовка", що тобі у подальшому потрібно буде знати про попередньо записаного учасника походу.
Так, звичайно, згодом все це опублікую. Потрібно буде ПІБ, адреса, місце робити чи навчання, можливо ще щось.
КаРамба!!! Наш товариш
К-ть повідомлень : 38 Дата регистрации : 11.11.2010 Звідки : Немирів Настроение : Бадьорий
Я так зрозумів що запис припинився, а можна в резерв, (теж попередньо)
Так запис вже припинився. Десь за місяць до поїздки ми будемо брати квитки і тоді вже буде видно хто поїде, а хто ні. Всі хто не потрапив у список зараз потрапляють у резерв і їм буде запропоновано участь у випадку коли хтось відмовиться з основного списку.
povodator Наш друг
К-ть повідомлень : 91 Дата регистрации : 08.06.2010 Звідки : Винница Настроение : Всегда!:)
От що значить не бути в інтернеті 3 дні В темі "Підготовка до спортивного велопоходу" встиг записатися а сюди - ні. На 7 днів в мене точно не вийде поїхати, тому якшо тут з'явиться резервне місце - свистіть. А ні - то ні.
DDP Новенький
К-ть повідомлень : 9 Дата регистрации : 28.02.2011 Звідки : Dnepro
Если кто-то не попадает в группу Игоря, - посмотрите у нас http://dneproveloklub.dp.ua/veloscool.htm на майские велопоходы ещё есть места (но количество участников в группе тоже ограничено и будут дополнительные Орг.-расходы по компенсации расходов инструктора )
FamilyMan Наш друг
К-ть повідомлень : 78 Дата регистрации : 24.02.2011 Звідки : Вінниця
Я тут на днях з хлопцями зустрівся - балакали як дістатися таким кагалом з велосипедами у Бар. Якщо нам не вдасться перевезти автобусом 10 (+/-) велосипедів тоді потрібно розглядати інші варіанти. На тлі пропозицій потягом до Жмеринки, а потім - на своїх я можу запропонувати наступне: http://www.gpsies.com/notepadList.do?username=vkoval
Маршрут N1 - чернетка основного маршруту з Бару. Маршрут N2 - чернетка основного маршруту зі Жмеринки, до Бару - по трасі. Маршрут N3 - чернетка основного маршруту зі Жмеринки, до Бару - навпростець, дорога - ніби асфальт. У останньому варіанті постає питання про те, чи є сенс заїжджати у Бар взагалі (можна зрізати).
Тут http://poezda.meta.ua/route.php можна подивитися рух потягів на Жмеринку (декілька штук на 30.04.2011 з 5ї до 9ї години).
Прошу висловлюватися, в першу чергу - звісно керівника походу.
P.S. Для того щоби запропонувати копію з своїми виправленнями достатньо зареєструватися, зробити копію будь-якого з наведених маршрутів, змінити його і показати посилання на нього іншим
Останній раз редагувалося: FamilyMan (Чт Бер 10 2011, 15:52), всього регувалося 1 раз(-и)
filin Мандрівник
К-ть повідомлень : 176 Дата регистрации : 25.02.2011 Звідки : Вінниця
Не вдасться автобусом 10 вєліків до Бару, це однозначно. Поїздом можна, чи дизельом Жмеринка-Могилів-Подільський.
Тоді можна вже не у Жмеринці виходити, а у Котюжанах - і на Нову Ушицю. Або якщо на Бар - тоді у Матейково (це вже за Жмеринкою - дорога на Бар, мій маршрут N3, третина дороги до Бару зі Жмеринки).
Для історії добавив: 341 Москва КиЇвска КІшинеу 06:45 09:10
Прошу всіх хто зареєструвався вислати мені адресу вашої електронної пошти. Я розішлю вам анкети які необхідно заповнити. Висилайте на igor.zelenyi@gmail.com ваш нік на форумі і адресу вашої поштової скриньки.
Інформація там далеко не повна але я буду поступово наповнювати її. Також читаємо школу Дніпровелоклубу.
До речі, погода нарешті стає сприятливішою і ми можемо робити виїзди для того щоб почати готуватися фізично. Запрошую всіх зареєстрованих учасників приїхати на зустріч яка відбудеться о 10-й годині 2 квітня (це субота) на пляжу Вишенського озера. Познайомимося з тими з ким незнайомі. Можливо покатаємося десь недалеко декілька годин.
У будь якому разі починайте їздити на велосипеді самостійно. До початку велопоходу, дуже бажано накрутити відстань яка дорівнює відстані велопоходу. Приблизно 300 км. Не нехтуйте цим! За місяць-півтора це невелика відстань. Без підготовки, одразу після зими у велопоході буде важко!
Через декілька тижнів я планую провести ПВД. Головне щоб погода сприяла.
Останній раз редагувалося: svarozhych (Вт Бер 29 2011, 16:08), всього регувалося 1 раз(-и)
E155 Мандрівник
К-ть повідомлень : 313 Дата регистрации : 21.04.2010 Звідки : Винница
Запрошую всіх зареєстрованих учасників приїхати на зустріч яка відбудеться о 10-й годині 2 квітня (це субота) на пляжу Вишенського озера. Познайомимося з тими з ким незнайомі. Можливо покатаємося десь недалеко декілька годин.
Офтоп: доречі, о 9.30 о суботу буде щотижневе купання на озері, тож, хто хоче скупнутись або познайомитись з учасниками моржування, приїздіть раніше туди ж , будем раді.
GTat Admin
К-ть повідомлень : 560 Дата регистрации : 15.04.2010 Звідки : Львів (Вінниця)
То svarozhych: пропоную внестив у резервий список усіх, хто тут написав... побачиш, ще багато чого зміниться у списку учасників
так, я згоден, що ще може змінитися...
до речі, група має бути десь 10-12 чоловік. тому поки є 10 не будемо додавати нових. 14 це було з попереднім записом і як на мене трішки забагато для цього маршруту.
для цього маршруту кількість учасників буде 10 чоловік. це дещо ускладнений маршрут і чим більша група тим повільніше ми будемо його проходити.
Останній раз редагувалося: svarozhych (Вт Квіт 05 2011, 16:43), всього регувалося 1 раз(-и)
GTat Admin
К-ть повідомлень : 560 Дата регистрации : 15.04.2010 Звідки : Львів (Вінниця)
до речі, група має бути десь 10-12 чоловік. тому поки є 12 не будемо додавати нових. 14 це було з попереднім записом і як на мене трішки забагато для цього маршруту.
Це зрозуміло. Проте можна під основним написати "Резерв" і вести окремий список - люди мають знати, чи ти їх ігноруєш, чи вони в резерві (тим паче, що ще не всі визначились)
svarozhych Мандрівник
до речі, група має бути десь 10-12 чоловік. тому поки є 12 не будемо додавати нових. 14 це було з попереднім записом і як на мене трішки забагато для цього маршруту.
Це зрозуміло. Проте можна під основним написати "Резерв" і вести окремий список - люди мають знати, чи ти їх ігноруєш, чи вони в резерві (тим паче, що ще не всі визначились)
Зрозумів, що ти маєш на увазі. Слушна думка. Додам такий список.
FamilyMan Наш друг
Фінансові витрати на цю поїздку будуть приблизно 200-300 гривень з людини. Звичайно беріть ще якісь гроші з собою на особисті витрати.
Я збираюся домовлятись за транстпорт до початку маршруту і купувати квитки назад. Прошу всіх зареєстрованих зв'язатися зі мною поштою і здати по 150 гривень на квитки. Можна принести гроші на один з тренувальних виїздів.
Заповніть, будь ласка, анкети які я вам вислав хто цього ще не зробив!
FamilyMan Наш друг
Я анкету заповнив і відіслав, але веб-сторінка ніякого підтвердження не видала після цього. Можна перевірити чи є моя інф-я у базі? Ну і на майбутнє - якщо воно так і повинно працювати, було б непогано десь таку поведінку описати (щоби людина прочитала перед відсиланням форми). Якщо ні - зробити повідомлення про результат додавання інформації у базу...
svarozhych Мандрівник
Я анкету заповнив і відіслав, але веб-сторінка ніякого підтвердження не видала після цього. Можна перевірити чи є моя інф-я у базі? Ну і на майбутнє - якщо воно так і повинно працювати, було б непогано десь таку поведінку описати (щоби людина прочитала перед відсиланням форми). Якщо ні - зробити повідомлення про результат додавання інформації у базу...
Я перевірив. Анкети FamilyMan немає. Нажаль не можливо керувати її поведінкою. Анкета зроблена за допомогою Гугл Форм. Просто не буду напевно її використовувати наступного разу якщо такі проблеми. Я перевірю сьогодні по списку і надішлю поштою повідомлення всім чиєї інформації немає.
qwedor Новенький
К-ть повідомлень : 9 Дата регистрации : 27.03.2011 Звідки : Винница
На цей похід вже ні... список учасників і резервний список опублікований у першому повідомленні. Більше ніж 10 людей буде проблематично з транспортом і рухом на маршруті.
filin Мандрівник
К-ть повідомлень : 176 Дата регистрации : 25.02.2011 Звідки : Вінниця