Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
І Ми Там Були... або Наші Дороги
Цей форум створено для обговорення наших подорожей та подорожей добрих людей. Форум блогу http://nashidorogy.blogspot.com/. Всі повідомлення форуму захищені законом Про авторське право... https://nashidorogy.ukraine7.com/forum-f13/tema-t66.htm
Знов збираємось в дорогу! Запрошую добрих людей до печери "Млинки" на 10-11 листопада. www.mlynky.net.ua З Вінниці відправлення в ніч з 9 на 10, повернення в ніч на 12. Зі Львова відправлення о 8.00 10 листопада, повернення вечером 11-го. Відправляємось автобусом з тролейбусної зупинки на Стрийському автовокзалі (АС Львів-1), підбираєм вінницьку частину групи на залізничному вокзалі Тернополя приблизно о 10 годині. Кількість місць = 17, або на руках, чи дізелем... Витрати ~300 грн.
Вовчику, то на скільки я зрозуміла, зі Львова їхатиме бус на 17 чоловік, так? І по ідеї було б класно, якби львівські+вінницькі було б якраз 17. Я правильно розумію?
E155 Мандрівник
К-ть повідомлень : 313 Дата регистрации : 21.04.2010 Звідки : Винница
Вовчику, то на скільки я зрозуміла, зі Львова їхатиме бус на 17 чоловік, так? І по ідеї було б класно, якби львівські+вінницькі було б якраз 17. Я правильно розумію?
Оля, виниицкие думают что лучше мы помаемся в "старом холодном дизеле" чем в "новой комфортебельной маршрутке"!
olhaz Наш друг
К-ть повідомлень : 76 Дата регистрации : 22.04.2010 Звідки : Вінниця Настроение : відмінне
Оля, виниицкие думают что лучше мы помаемся в "старом холодном дизеле" чем в "новой комфортебельной маршрутке"!
Дмитрий, вы уважаете традиции, на сколько я поняла )))
IgorM Наш товариш
К-ть повідомлень : 19 Дата регистрации : 23.02.2011 Звідки : Vinnitsa
Уважаем традиции и любим ездить железкой! Ольга, вы уже чувствуете себя ущемленным меньшинством? Устроите "Львов-парад" перед тернопольским вокзалом по прибытию нашего поезда?
olhaz Наш друг
К-ть повідомлень : 76 Дата регистрации : 22.04.2010 Звідки : Вінниця Настроение : відмінне
Уважаем традиции и любим ездить железкой! Ольга, вы уже чувствуете себя ущемленным меньшинством? Устроите "Львов-парад" перед тернопольским вокзалом по прибытию нашего поезда?
Дмитрий, если вам так хочется чувствовать себя подавляющим большинством, то - да, чувствую ) Обязтельно устроим )) Ви нас пізнаєте по філіжанкам з кавою та пляцкам )
E155 Мандрівник
Дмитрий, если вам так хочется чувствовать себя подавляющим большинством, то - да, чувствую ) Обязтельно устроим )) Ви нас пізнаєте по філіжанкам з кавою та пляцкам )
Не, Оль, ну кто же так парады устраивает!? Вы еще еще пивом славны!!! На протест с пивом! Да побольше его берите! Глядишь и большинство ваш протест тоже поддержит! А вообще суть в том что нам действительно удобнее поездом.
IvanV Новенький
К-ть повідомлень : 6 Дата регистрации : 20.08.2012 Звідки : Винница
Спакуха! Едем номером 7. отправление 10.11.12 2:22 прибытие 6:20 16 плацкартных мест на сегодня. Как сформируется винницкая группа - берем, но не позже пятницы.
Volodya Мандрівник
К-ть повідомлень : 505 Дата регистрации : 21.04.2010 Звідки : Вінниця
Бус на 17 місць, коштує 2000 грн., водій ночує з нами. Відстань загальна 210 км = до Тернополя 130 км, + до Млинків ще 80 км. Вартість оренди буса ділиться на тих, хто ним їде у співвідношенні, хто скільки проїхав. Приклад 1: 12 зі Львова + 5 з Тернополя = 12 * 144грн + 5 * 55грн Приклад 2: 5 зі Львова + 12 з Тернополя = 5 * 210грн + 12 * 80грн
Наша кімната на "16" місць, ночували 21, не жалкувались. Друга кімната вже зайнята.
Висновок: потрібно побільше завантажити бус + кілька людей можуть дізелем. Бажаючі після 20-го ночують...в наметах у сусідній хаті! Група не обмеженна!
Останній раз редагувалося: Volodya (Ср Жовт 24 2012, 17:48), всього регувалося 3 раз(-и)
Volodya Мандрівник
Всіх берем!!! Хто не поміститься в нашій кімнаті, буде ночувати в сусідній хаті. А в печері місця вистачить. Бажано бус загрузити по повній, а то зі Львова дуже не зручно добиратись... ;-)
E155 Мандрівник
Дімочка, мова йде про те, щоб частину вінницьких забрати з тернопільського вокзалу нашим бусом, щоб дешевше було. До Тернополя ви дістаєтеся з Вінниці потягом самостійно
E155 Мандрівник
Тогда на прибытию в Тернополь узнаем у вас сколько есть мест в вашей чудо-маршрутке и у нас определяются добровольцы в ней ехать из Тернополя. Я остаюсь в холодном дизеле.
E155 Мандрівник
Для нас звільнили другу кімнату! Вся хата наша! При умові, що нас буде 25 або більше. ;-) Ще є місця...
Мій викладач по гітарі можливо візьме ще когось з собою. Але йому потрібна точніша інформація по витратам. Вовчику, скажи, будь ласка, скільки максимум то може коштувати.
Volodya Мандрівник
Для нас звільнили другу кімнату! Вся хата наша! При умові, що нас буде 25 або більше. ;-) Ще є місця...
Мій викладач по гітарі можливо візьме ще когось з собою. Але йому потрібна точніша інформація по витратам. Вовчику, скажи, будь ласка, скільки максимум то може коштувати.
Три екскурсії по 30 + ночівля 30 + бус = до 350 грн. зі Львова Чим більше в бусі львівських, тим дешевше бус для всіх.
IrB Новенький
К-ть повідомлень : 2 Дата регистрации : 16.03.2011 Звідки : Vinnitsa
Потяг із Вінниці відправляється о 02:22. Ми усією групою збираємось на певний час на вокзалі, чи зустрічаємось вже біля потяга? Я за те щоб попередньо зібратись