Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
І Ми Там Були... або Наші Дороги
Цей форум створено для обговорення наших подорожей та подорожей добрих людей. Форум блогу http://nashidorogy.blogspot.com/. Всі повідомлення форуму захищені законом Про авторське право... https://nashidorogy.ukraine7.com/forum-f13/tema-t66.htm
Похід буде оформлено по спортивним нормам. Приймаємо досвідчених і новачків, аби відповідальні.
Витрати: дорога потягами + продукти(50 грн/день) приблизно 500 грн. + орг.збору 50 грн., може меньше, якщо будуть бажаючі на роль завгоспа.
Список учасників: 01. Volodya 02. Валерій 03. Анатолій 04. Сергій 05. Ruslan_Isniuk 06. Роман 07. Юра С 08. Mutik 09. Batsanny 10. NT
Вказані учасники прийняті і можуть брати квитки. Зустрічаємось 13.08.2016 до 10:30 у Воловці на залізничному вокзалі. Квитки назад, традиційно, не беремо.
Туди я добираюсь з пересадкою(041П+827Д) у Львові. Назад з Яремчі чи Франика.
Особисте спорядження: Рюкзак - 65 - 90 л Спальник (водоізольований - загорнутий у целофановий пакет, наприклад) вагою до 2 кг Килимок туристичний Набір для іжі (кружка, ложка, миска, ніж) Гігієна (паста, щітка, мило, туал папір) Документи (паспорт обов’язково!) Гроші - 800 - 1000 грн. (продукти + дорога + запас) Поліетиленовий пакет - 3-4 шт (для водоізоляціі речей і продуктів) Фляга - 1 л (краще замінити пластиковою пляшкою з широкою горлянкою) Ліхтарик на-лобний з запасними батареями (можна 1 на намет) Палиці трекінгові або лижні - не обов'язково, але коліна будуть вдячні Ремнабір і аптечка індивідуальна (з лейкопластиром у випадку натирання ніг від взуття або за наявності інших специфічних потреб) вагою до 100 гр. Мотузка 2-3 м (тонка, капронова) Сидушка-підсрачник Сірники, запальничка, розпал (шматки гуми, сухспирт) - водоізольовані Телефон Фотоапарат Різне (ручка, зошит, інфо)
Одяг: Можливі погодні умови: від сонячно, безвітрянно, темп. 35 град., до злива, вітер 20 м/с, темп. +5 градусів Черевики - міцні, високі (фіксують голіностоп), надійні, випробувані, ношені, щоб не натирали) Кросівки або надійні сандалі(будуть як запасне взуття, і на дорогу в потязі). Тапочки на табір Шкарпетки х/б - 3 пари Штани (1 пара) бігові + балонки (інші комбінаціі) Шорти Білизна 2 комплекти Футболки 2 шт Гольф або тепла рубашка Полар (светр теплий, фліска) Вітровка з капюшоном або штормова три сезонна, не важка куртка Головний убір теплий Головний убір від сонця, щоб закривав вуха (кепка чи панамка) Дощовик або тонка непродуваєма накидка від дощу або поліетилен 2х2 м (обов’язково!) Сонцезахисні окуляри Примітка: якщо спальник недостатньо теплий, то рекомендується взяти ще одяг на ніч - підштаники + термофутболку з довгим рукавом
"Беруть не те що потрібно, а те без чого не обійтись" В.Горон
Volodya Мандрівник
К-ть повідомлень : 505 Дата регистрации : 21.04.2010 Звідки : Вінниця
Додав у перше повідомлення детальний маршрут по дням.
Продуктова розкладка планується в межах 700 гр. на людину на день, без врахування ваги загального спорядження. Тому: "В похід беруть не те, що треба, а те без чого не обійтись."
Учасники з Вінниці вже з квитками.
Volodya Мандрівник
Увага! Розшук! Шукаємо Білосніжку, сім гномів вже є
ЗАПРОШУЄМО ДІВЧАТ ПРИЄДНАТИСЯ ДО НАС
Валерій Новенький
К-ть повідомлень : 9 Дата регистрации : 29.03.2014 Звідки : Вінниця Настроение : розумний в гору не піде, розумний гору обійде. Але по болоту і так щоб в два раза довше, і тільки для того щоб здертись на іншу. Вона повище
Похід був шедевральний! Володя, дякую, за кропітку організаційну роботу, все було прекрасно, ти чудовий орг! Місця і маршрут надзвичайно живописні! Природа прекрасна і різноманітна, була багато разів у Карпатах до цього, проте відкрила для себе багато чого нового саме на цьому участку+звісно ж, колосальний досвід... Дуже рада, що саме в такому колективі прожила цей прекрасний літній період, дякую за вашу постійну турботу, почуття гумору, абсолютну безконфліктність, допомогу кожному у всьому, що тільки може бути потрібно! Дякую за вечірні неучтьонні "ніштячки"; лікувальні превентивні міри; поради; добрі теплі слова одне одному; крутецьке святкування в останній вечір! Ви дійсно прекрасні і надійні люди, мені дуже приємно було саме у такому чоловічому колективі пройти похід, вашому жіночому оточенню дууууже пощастило! Мабуть, в Карпатах і є якісь потенційні підстави для побоювання, проте я їх зовсім не відчула, оскільки почувалась повністю в безпеці та захисті! Буду скучати дуже...(
Batsanny Наш товариш
К-ть повідомлень : 15 Дата регистрации : 16.03.2011 Звідки : Київ, Вінниця
К-ть повідомлень : 9 Дата регистрации : 29.03.2014 Звідки : Вінниця Настроение : розумний в гору не піде, розумний гору обійде. Але по болоту і так щоб в два раза довше, і тільки для того щоб здертись на іншу. Вона повище
Було кльово, спасибі усім і кожному особисто (барабанна дроб будь-ласка): Сергію - за вечірню додайку до чаю (смачно, але мало) Тарасу - за допомогу в знищенні пташиного корму (як же я його зненавидів (корм, не Тараса)) Толю - за рецепт правильної вівсянки (спробував, так дійсно смачніше) Юру - за постійне нагадування що в гори без капелюха ні кроку Діму, Романа і Руслана - за те що наші фото цікаво дивитись не тільки учасникам а і дівчатам взагалі Євгенії - за те що в нашому букеті будячків була одна квітка Володькі - за те що дав привід всім подякувати (там ще має бути жарт про твій ніс, але боюсь цензура не пропустить). Р.S. тре буде повторити
Volodya Мандрівник
Вітаю. Похід дуже сподобався. Коли які проблеми з фотками пишить на papenov @ gmail . com, бо посилання на фотки продублювати зможу тільки через тиждень (правила форуму)
Я буду дуже вдячний, якщо хто зможе пришле номера 10 фотографій на його смак найкращих з моїх. Бо дуже цікаво.
Volodya Мандрівник
Вітаю. Похід дуже сподобався. Коли які проблеми з фотками пишить на papenov @ gmail . com, бо посилання на фотки продублювати зможу тільки через тиждень (правила форуму)
Я буду дуже вдячний, якщо хто зможе пришле номера 10 фотографій на його смак найкращих з моїх. Бо дуже цікаво.
І обов'язково беремо всіх знайомих, друзів, співчуваючих...
P.S. Ціну продуктів ділимо порівну, без орг.зборів.
За бажанням тих, хто відгукнувся, проводимо післяпоходник у Вінниці 15-го жовтня! Організовуємо шашлик. Додаткові розваги, місце, час, з'ясуємо пізніше.
І обов'язково беремо всіх знайомих, друзів, співчуваючих...