Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
І Ми Там Були... або Наші Дороги
Цей форум створено для обговорення наших подорожей та подорожей добрих людей. Форум блогу http://nashidorogy.blogspot.com/. Всі повідомлення форуму захищені законом Про авторське право... https://nashidorogy.ukraine7.com/forum-f13/tema-t66.htm
Запрошую приєднатись до пішого походу по найвищим горам українських Карпат з 26 квітня до 4 травня. Закінчення походу відбудеться на берегах Черемоша з можливістю сплавитись: http://ture.com.ua/
Відредагував перше повідомлення. Додав маршрут та кінцеві дати.
Валерій Новенький
К-ть повідомлень : 9 Дата регистрации : 29.03.2014 Звідки : Вінниця Настроение : розумний в гору не піде, розумний гору обійде. Але по болоту і так щоб в два раза довше, і тільки для того щоб здертись на іншу. Вона повище
Особисте спорядження: Рюкзак - 65 - 90 л Спальник (водоізольований - загорнутий у целофановий пакет, наприклад) вагою до 2 кг Килимок туристичний Набір для іжі (кружка, ложка, миска, ніж) Гігієна (паста, щітка, мило, туал папір) Документи (паспорт обов’язково!) Гроші - 800 - 1000 грн. (продукти + дорога + запас + сплав) Поліетиленовий пакет - 3-4 шт (для водоізоляціі речей і продуктів) Фляга - 1 л (краще замінити пластиковою пляшкою з широкою горлянкою) Ліхтарик на-лобний з запасними батареями (можна 1 на намет) Палиці трекінгові або лижні - не обов'язково, але коліна будуть вдячні Ремнабір і аптечка індивідуальна (з лейкопластиром у випадку натирання ніг від взуття або за наявності інших специфічних потреб) вагою до 100 гр. Мотузка 2-3 м (тонка, капронова) Сидушка-підсрачник Сірники, запальничка, розпал (шматки гуми, сухспирт) - водоізольовані Телефон Фотоапарат Різне (ручка, зошит, інфо)
Одяг: Можливі погодні умови: від сонячно, безвітрянно, темп. 35 град., до злива, вітер 20 м/с, темп. -5 градусів Черевики - міцні, високі (фіксують голіностоп), надійні, випробувані, ношені, щоб не натирали) Кросівки (будуть як запасне взуття, і на дорогу в потязі). Тапочки на табір Шкарпетки х/б - 3 пари Штани (1 пара) бігові + балонки (інші комбінаціі) Шорти Білизна 2 комплекти Футболки 2 шт Гольф або тепла рубашка Полар (светр теплий, фліска) Вітровка з капюшоном або штормова три сезонна, не важка куртка Головний убір теплий Головний убір від сонця, щоб закривав вуха (кепка чи панамка) Дощовик або тонка непродуваєма накидка від дощу або поліетилен 2х2 м (обов’язково!) Сонцезахисні окуляри Примітка: якщо спальник недостатньо теплий, то рекомендується взяти ще одяг на ніч - підштаники + термофутболку з довгим рукавом
Валерій Новенький
К-ть повідомлень : 9 Дата регистрации : 29.03.2014 Звідки : Вінниця Настроение : розумний в гору не піде, розумний гору обійде. Але по болоту і так щоб в два раза довше, і тільки для того щоб здертись на іншу. Вона повище
В свій час один організатор походу(на той час молодий і безапелятивний) казав мені: "навіщо брати туалетний папір, якщо завжди знайдеться лопух?")))))))))))))
Volodya Мандрівник
К-ть повідомлень : 505 Дата регистрации : 21.04.2010 Звідки : Вінниця
В свій час один організатор походу(на той час молодий і безапелятивний) казав мені: "навіщо брати туалетний папір, якщо завжди знайдеться лопух?")))))))))))))
Зустріну "того" організатора, надаю по...
TroyChick Мандрівник
К-ть повідомлень : 156 Дата регистрации : 19.06.2010 Звідки : Vinnytsya
І ми з квитками! Квитки я взяв для: . Валерій . E155 . Носок_на_сосне . Олександр К. Потяг 143, вагон 25 Дата/час відпр. 26.04.2014 00:28 Дата/час приб. 26.04.2014 09:37
NT Новенький
К-ть повідомлень : 11 Дата регистрации : 15.06.2010 Звідки : Вінниця
Розкладка вже в кожного в пошті. Прошу відповісти на ці листи, або дзвонити, якщо виникнуть питання. Всі витрати по продуктам направляйте до мене для підрахунків.
Нагадую про додаткові пакети для запакування продуктів, що купимо на місці. Продукти запакуйте надійно у непромокаючі пакети або пластикові пляшки, бажано з широким корком. Крихке перев'яжіть скотчем, щоб було монолітним.
Перепакуємо продукти і спорядження у потязі, готуйте місце у рюкзаках.
В суботу снідаємо у потязі і обідаємо особистими харчами з дому.
filin Мандрівник
К-ть повідомлень : 176 Дата регистрации : 25.02.2011 Звідки : Вінниця
Після розрахунку зі знижками на рафт-таборі в мене залишилось 290 грн., післяпоходник з мене. Якщо встигну захистити похід, то післяпоходник 24, або 25 травня, на вибори, нормально?
Пропоную організувати післяпоходник у один з вихідних 21 або 28 числа цього місяця. Пишіть свої пропозиції. Обираємо день більшістю голосів. Я можу і 21 і 28-го.
filin Мандрівник
К-ть повідомлень : 176 Дата регистрации : 25.02.2011 Звідки : Вінниця
мне бы 21, 22 надо будет в 19 быть возле книжки (работа), 28 у меня сплав планируется но всё таки на меня много внимания не обращайте, поход весь с Вами не прошел, документы после него не нужно
Валерій Новенький