Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
І Ми Там Були... або Наші Дороги
Цей форум створено для обговорення наших подорожей та подорожей добрих людей. Форум блогу http://nashidorogy.blogspot.com/. Всі повідомлення форуму захищені законом Про авторське право... https://nashidorogy.ukraine7.com/forum-f13/tema-t66.htm
Запрошую прогулятись прекрасними Горганами з 29 серпня по 12 вересня.
Маршрут: пер. Торунський (941 м) – г. Вишівський Ґорґан (1440 м) – г.Молода (1723 м) - г. Попадя (1740 м) – р.Ломниця - г. Ігровець (1804 м) - пер.Легіонів – г.Братківська (1788 м) – г.Плоска (1353 м) – пол. Хом’яків – пер.Пересліп (1026 м) – с.Яремча Добре описаний початок маршруту: propohody.com
Похід буде оформлено по спортивним нормам, тому в першу чергу приймаються учасники зі справками 1к.с. Новачкам теж дуже раді, при великій кількості бажаючих без досвіду, оформимо похід, як 1к.с. і скоротимо маршрут. Якщо не влаштовують дати, пишіть. Прошу зголошуватись до 11 серпня.
Особисте спорядження: Рюкзак - 65 - 90 л Спальник (водоізольований - загорнутий у целофановий пакет, наприклад) вагою до 2 кг Килимок туристичний Набір для іжі (кружка, ложка, миска, ніж) Гігієна (паста, щітка, мило, туал папір) Документи (паспорт обов’язково!) Гроші - 800 - 1000 грн. (продукти + дорога + запас) Поліетиленовий пакет - 3-4 шт (для водоізоляціі речей і продуктів) Фляга - 1 л (краще замінити пластиковою пляшкою з широкою горлянкою) Ліхтарик на-лобний з запасними батареями (можна 1 на намет) Палиці трекінгові або лижні - не обов'язково, але коліна будуть вдячні Ремнабір і аптечка індивідуальна (з лейкопластиром у випадку натирання ніг від взуття або за наявності інших специфічних потреб) вагою до 100 гр. Мотузка 2-3 м (тонка, капронова) Сидушка-підсрачник Сірники, запальничка, розпал (шматки гуми, сухспирт) - водоізольовані Телефон Фотоапарат Різне (ручка, зошит, інфо)
Одяг: Можливі погодні умови: від сонячно, безвітрянно, темп. 35 град., до злива, вітер 20 м/с, темп. -5 градусів Черевики - міцні, високі (фіксують голіностоп), надійні, випробувані, ношені, щоб не натирали) Кросівки або надійні сандалі(будуть як запасне взуття, і на дорогу в потязі). Тапочки на табір Шкарпетки х/б - 3 пари Штани (1 пара) бігові + балонки (інші комбінаціі) Шорти Білизна 2 комплекти Футболки 2 шт Гольф або тепла рубашка Полар (светр теплий, фліска) Вітровка з капюшоном або штормова три сезонна, не важка куртка Головний убір теплий Головний убір від сонця, щоб закривав вуха (кепка чи панамка) Дощовик або тонка непродуваєма накидка від дощу або поліетилен 2х2 м (обов’язково!) Сонцезахисні окуляри Примітка: якщо спальник недостатньо теплий, то рекомендується взяти ще одяг на ніч - підштаники + термофутболку з довгим рукавом
"Беруть не те що потрібно, а те без чого не обійтись" В.Горон
u235 Новенький
К-ть повідомлень : 9 Дата регистрации : 10.08.2012 Звідки : Винница
Пропоную брати квитки і на взявших квитки розписувати розкладку. З Вінниці, я беру на 29.08 на потяг 041 П. З Києва вибратись явно складніше прямих плацкартів поки не видно. Можливо з пересадкою у Шепетівці, Фастові або Козятині? :-(
Потрібно прибути у Львів до 10.30 30.08 Візьмете, сповістіть.
Чепушилка Новенький
К-ть повідомлень : 5 Дата регистрации : 10.08.2014 Звідки : Київ
Взял билет на 081К Киев-Ужгород буду во Львове 30.08.2014 в 03:48 )))
І Вінницькі з квитками. Хто до 23.08 взяв квитки, отримає 23.08 розкладку і збирається у похід.
Кожен готує сухарі з 2-х буханок хліба, наприклад, я беру батони. Господарі сушок, готуйте смакоту на свій розсуд, вагою у сушеному стані до 300 гр. Сушня піде, як смакова приправа, основні продукти(м'ясо, риба) не сушимо.
filin Мандрівник
К-ть повідомлень : 176 Дата регистрации : 25.02.2011 Звідки : Вінниця
Я сушив тільки цибулю і картоплю. Цибуля дуже воняє цибулею коли сохне, тому я не хочу її сушити знову. А кортопля ріжеться кубіками, опускається на хвилину чи 2 в окріп (це щоб не почорніла коли буде сохнути) і сушиться Коло сушилки мала б бути інструкція...
Але картоплю сушити є сенс тільки якщо будемо її варити, або будемо варити суп. Ніби ні те ні інше не планувалось...
Volodya Мандрівник
К-ть повідомлень : 505 Дата регистрации : 21.04.2010 Звідки : Вінниця
Я сушив тільки цибулю і картоплю. Цибуля дуже воняє цибулею коли сохне, тому я не хочу її сушити знову. А кортопля ріжеться кубіками, опускається на хвилину чи 2 в окріп (це щоб не почорніла коли буде сохнути) і сушиться Коло сушилки мала б бути інструкція...
Але картоплю сушити є сенс тільки якщо будемо її варити, або будемо варити суп. Ніби ні те ні інше не планувалось...
То сплануємо і зваримо. Зготуємо те, що посушите.
filin Мандрівник
К-ть повідомлень : 176 Дата регистрации : 25.02.2011 Звідки : Вінниця
Розкладка вже в кожного у пошті. Прошу відповісти на ці листи, або дзвонити, якщо виникнуть питання. Суму витрат по продуктам направляйте до мене на пошту.
Нагадую взяти з собою додаткові пакети для запакування продуктів, що купимо на місці. Продукти запакуйте надійно у непромокаючі пакети або пластикові пляшки, бажано з широким корком. Крихке перев'яжіть скотчем, щоб було монолітним. Поділіть для зручного порціонування.
Не забудьте сухарі!
В суботу снідаємо і обідаємо особистими харчами з дому.
Чепушилка Новенький
К-ть повідомлень : 5 Дата регистрации : 10.08.2014 Звідки : Київ
А що у нас навіть "митця" не буде? Якщо так далі піде доведеться на наступні походи купувати зеркалку, об'єктиви, штатив... і що там ще митці з собою носять.
Volodya Мандрівник
А що у нас навіть "митця" не буде? Якщо так далі піде доведеться на наступні походи купувати зеркалку, об'єктиви, штатив... і що там ще митці з собою носять.
Вся надія на Андрія.
Volodya Мандрівник