І Ми Там Були... або Наші Дороги
Пропоную залогуватися Smile
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Цей форум створено для обговорення наших подорожей та подорожей добрих людей. Форум блогу http://nashidorogy.blogspot.com/. Всі повідомлення форуму захищені законом Про авторське право... https://nashidorogy.ukraine7.com/forum-f13/tema-t66.htm

ФорумФорум  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  Вхід  
Влаштовуєш спортивні заходи, розкажи про це!
Слідкуйте за нашими новинами у FACEBOOK

Пішли в Карпати!

Перейти донизу 
+5
Shurik
M_B
E155
TroyChick
Volodya
9 користувачів
Перейти до сторінки : Попередній  1, 2
АвторПовідомлення
Volodya
Мандрівник
Мандрівник
Volodya

К-ть повідомлень : 505
Дата регистрации : 21.04.2010

Пішли в Карпати! - Сторінка 2 Empty
ПовідомленняТема: Пішли в Карпати!   Пішли в Карпати! - Сторінка 2 EmptyВт Лип 24 2012, 00:13

Перше повідомлення в темі :

Всім привіт!
Хочу на тиждень зануритись у Карпати. bounce
Маршрут по вашим побажанням, але хочу пройти через Близницю. Smile
На День Незалежності вже маю плани, тому орієнтуємось на вересень, на гриби та чорницю.

Дати: 15-23 вересня

Маршрут: смт.Міжгіря-с.Синевір-о.Дике озеро-г.Негровец(1707)-г.Стримба(1719)-пер.Прислоп-с.Колочава-г.Сигланський(1563)-г.Гропа(1493)-г.Климова(1492)-с.Усть-Чорна-г.Темпа-г.Унгаряска(1707)-г.Стіг(1704)-г.Близниця(1880)-смт.Кваси
Якщо буде мало можна буде доповнити: смт.Кваси-г.Петрос(2020)-с.Лазещина
При бажанні можна зійти з маршрута на 3-й день у с.Колочава або на 5 день у с.Усть-Чорна

Учасники:
1 Volodya
2 TroyChick
3 E155
4 fly843
5 filin

Останній раз редагувалося: Volodya (Вт Вер 11 2012, 14:23), всього регувалося 7 раз(-и)
Повернутися до початку Перейти донизу

АвторПовідомлення
E155
Мандрівник
Мандрівник

К-ть повідомлень : 313

ПовідомленняТема: Re: Пішли в Карпати!   Пішли в Карпати! - Сторінка 2 EmptyСб Вер 22 2012, 13:27

Вернулись. Или еще нет? Не знаю потому что до сих пор открыв на кухне консерву пытался сжечь банку Very Happy

Погуляли замечательно, за что спасибо Вове и всем кто в этом помогал.
Погода выдалась очень удачная, не считая последних 2х дней когда сошли с маршрута. Да и схождение в последний день с бродами и горной рекой под дождем было почему то очень веселым (видимо только для меня).
Шлось легко и весело, несмотря на сложности создаваемые зарослями: смородины, ежевики, черники, брусники и ... всех названий ягод не запомнил. А их там!!!
Так же заочно и удаленно спасибо водителям "буханок" сделавших нашу эвакуацию очень быстрой и своевременной. Езда в буханке - еще та езда! Это что то!

Просто события складывались очень в нужной последовательности. Очень доволен походом!
andriisavin
Наш друг
Наш друг
andriisavin

К-ть повідомлень : 79
Дата регистрации : 06.01.2011

ПовідомленняТема: Re: Пішли в Карпати!   Пішли в Карпати! - Сторінка 2 EmptyСб Вер 22 2012, 15:46

Димон, Вы что почти также ехали Smile))? Зачет Smile надеюсь лицо не кто не разбил, как на видео(одному явно не весело).

Слушай, я уже жалею что у меня не было возможности присоединиться Smile
TroyChick
Мандрівник
Мандрівник
TroyChick

К-ть повідомлень : 156
Дата регистрации : 19.06.2010

ПовідомленняТема: Re: Пішли в Карпати!   Пішли в Карпати! - Сторінка 2 EmptyСб Вер 22 2012, 16:54

E155 пише:
Да и схождение в последний день с бродами и горной рекой под дождем было почему то очень веселым (видимо только для меня).
хммм
не тільки для тебе - мені теж сподобалось Smile

Оце сиджу дома, хочеться назад... в похід
fly843
Новенький
Новенький

К-ть повідомлень : 13
Дата регистрации : 20.08.2012

ПовідомленняТема: Re: Пішли в Карпати!   Пішли в Карпати! - Сторінка 2 EmptyСб Вер 22 2012, 18:52

TroyChick пише:
E155 пише:
Да и схождение в последний день с бродами и горной рекой под дождем было почему то очень веселым (видимо только для меня).
хммм
не тільки для тебе - мені теж сподобалось Smile

Оце сиджу дома, хочеться назад... в похід

так-так, теж хочуSmile
Два останні дні були самимими цікавими та найбільше запамятаються.
Все було круто, дякую за чудову компанію, за цікавий похід, за гарну атмосферу подорожі.
Нажаль мене підвела нога, вибачаюсь, що затримував вас.
filin
Мандрівник
Мандрівник
filin

К-ть повідомлень : 176
Дата регистрации : 25.02.2011

ПовідомленняТема: Re: Пішли в Карпати!   Пішли в Карпати! - Сторінка 2 EmptyСб Вер 22 2012, 18:59

Е-хе-хе, як же це так написати щоб передати той настрій який був в поході, а не теперішній напівдепресивний...

Це був похід в який я давно хотів і на який не сподівався вже цього року. Хотілось ломанутись десь мінімум на недільку, і щоб ніхто навколо не стогнав що все не так, щоб ні кого не треба було бавити і потім ще півроку слухати як було складно і "як ми героїчно намочили ноги".Я не знаю як пояснити людям які питають "чого ви туди претесь", це неможливо пояснити, ти або це любиш, або не любиш. І пофіг яка там погода, сонячно, дощ чи сніг чи вітер, головне весела компанія однодумців, які ідуть за тим самим що і ти. Вони і так знають за чим, їм не треба пояснювати.
Не буду описувати різні технічні аспекти походу, думаю що не напишу нічого нового для тих хто ходить, а для тих хто не ходить то і так не потрібно. Для себе взяв дещо цікаве по спорядженню на замітку і отримав досвід поводження в деяких ситуаціях якого раніше не було. Шкода тільки що не побачили снігу. Зате побачили море ожини і залишки чорниці. Третього дня ожина мені вже почала снитись Smile Місцями вона там росте як виноград, гронами.
Найліпше в поході для мене - всілякі неочікувані складнощі, це те що запам'ятовується, викликає емоції, спогади... це те за чим я йшов. Ті "броди" через річку про які згадував Діма, ночівля на "п'ятачку", спуски через зарості молодняка і буреломи, підйоми по крутяках, злива і шквальний вітер це ж саме те, те без чого похід перетворюється на комерційну прогулянку горами... і кого хвилюють натерті ноги в такі моменти.
Інколи було так чудово що я ішов позаду всіх і посміхався сам до себе. Добре що того ніхто не бачив бо подумали б що у мене не всі вдома.
Шкода що все закінчилось, коли збирався в похід думав що після нього на якийсь час не буде хотітись в гори. Чорта з два, тепер хочеться ще сильніше і ще на довше.

З.І. Знімаю капелюха перед Анютою Привіт за те що розбавила наш чоловічий колектив своєю присутністю. Крейзі Без тебе цей похід теж був би не таким яким він був. Інколи таки було важко, але в присутності дівчини яка так різво "біжить" Ловить бабочки було соромно подавати вид Embarassed
Хлопцям дякую за компанію, з вами було легко і цікаво.

З.І.І. Стільки думок в голові... не знаю чи хочу я ділитись ними з усіма... зачекаю фотографій може тоді ще щось додам.
http://filin-ua.blogspot.com
TroyChick
Мандрівник
Мандрівник
TroyChick

К-ть повідомлень : 156
Дата регистрации : 19.06.2010

ПовідомленняТема: Re: Пішли в Карпати!   Пішли в Карпати! - Сторінка 2 EmptyСб Вер 22 2012, 19:23

мерсі за компліман flower
З вами було легко і невимушено - ось що таке справжній похід!

Ми всі молодці!)))
чекаємо фото, і післяпоходник Wink
fly843
Новенький
Новенький

К-ть повідомлень : 13
Дата регистрации : 20.08.2012

ПовідомленняТема: Re: Пішли в Карпати!   Пішли в Карпати! - Сторінка 2 EmptyНд Вер 23 2012, 12:16

Те що я нафоткавSmile (все, без обробки і сортування)
http://postimage.org/gallery/c3btyik/
Архів: http://www.ex.ua/view_storage/477576417029

Останній раз редагувалося: fly843 (Пн Вер 24 2012, 14:26), всього регувалося 1 раз(-и)
filin
Мандрівник
Мандрівник
filin

ПовідомленняТема: Re: Пішли в Карпати!   Пішли в Карпати! - Сторінка 2 EmptyНд Вер 23 2012, 12:25

Як би це все зкачати за раз? Плагіном до файрфокса. rendeer
Volodya
Мандрівник
Мандрівник
Volodya

К-ть повідомлень : 505

ПовідомленняТема: Re: Пішли в Карпати!   Пішли в Карпати! - Сторінка 2 EmptyПн Вер 24 2012, 11:43

Занурення пройшло чудово!
Не зважаючи на мої імпровізаціі з маршрутом, все було цікаво і безпечно. Дякую групі за терпіння і непереборне бажання пошуку нових пригод. Це був чудовий похід!

Мой фотки: http://www.ex.ua/view_storage/188633358847
filin
Мандрівник
Мандрівник
filin

ПовідомленняТема: Re: Пішли в Карпати!   Пішли в Карпати! - Сторінка 2 EmptyПн Вер 24 2012, 11:44

Твої імпровізації це якраз те що зробило похід незабутнім. Залік
Спонсорований контент

ПовідомленняТема: Re: Пішли в Карпати!   Пішли в Карпати! - Сторінка 2 Empty

Пішли в Карпати!
Повернутися до початку 
Сторінка 2 з 2Перейти до сторінки : Попередній  1, 2
 Схожі теми
-
» Лижний 1кс Карпати 26.12-5.01.2015
» Піший 1кс. Карпати 13-21.08.2016
» Піший 1кс Карпати 3-11.10.2020
» Карпати на травневі
» Похід 3к.с. Карпати

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
І Ми Там Були... або Наші Дороги  :: Спортивний туризм :: Піший та гірський туризм-
Перейти до: