Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
І Ми Там Були... або Наші Дороги
Цей форум створено для обговорення наших подорожей та подорожей добрих людей. Форум блогу http://nashidorogy.blogspot.com/. Всі повідомлення форуму захищені законом Про авторське право... https://nashidorogy.ukraine7.com/forum-f13/tema-t66.htm
К-ть повідомлень : 505 Дата регистрации : 21.04.2010 Звідки : Вінниця
Тема: Пішли в Карпати! Вт Лип 24 2012, 00:13
Перше повідомлення в темі :
Всім привіт! Хочу на тиждень зануритись у Карпати. Маршрут по вашим побажанням, але хочу пройти через Близницю. На День Незалежності вже маю плани, тому орієнтуємось на вересень, на гриби та чорницю.
Дати: 15-23 вересня
Маршрут: смт.Міжгіря-с.Синевір-о.Дике озеро-г.Негровец(1707)-г.Стримба(1719)-пер.Прислоп-с.Колочава-г.Сигланський(1563)-г.Гропа(1493)-г.Климова(1492)-с.Усть-Чорна-г.Темпа-г.Унгаряска(1707)-г.Стіг(1704)-г.Близниця(1880)-смт.Кваси Якщо буде мало можна буде доповнити: смт.Кваси-г.Петрос(2020)-с.Лазещина При бажанні можна зійти з маршрута на 3-й день у с.Колочава або на 5 день у с.Усть-Чорна
Останній раз редагувалося: Volodya (Вт Вер 11 2012, 14:23), всього регувалося 7 раз(-и)
Автор
Повідомлення
E155 Мандрівник
К-ть повідомлень : 313 Дата регистрации : 21.04.2010
Тема: Re: Пішли в Карпати! Сб Вер 22 2012, 13:27
Вернулись. Или еще нет? Не знаю потому что до сих пор открыв на кухне консерву пытался сжечь банку
Погуляли замечательно, за что спасибо Вове и всем кто в этом помогал. Погода выдалась очень удачная, не считая последних 2х дней когда сошли с маршрута. Да и схождение в последний день с бродами и горной рекой под дождем было почему то очень веселым (видимо только для меня). Шлось легко и весело, несмотря на сложности создаваемые зарослями: смородины, ежевики, черники, брусники и ... всех названий ягод не запомнил. А их там!!! Так же заочно и удаленно спасибо водителям "буханок" сделавших нашу эвакуацию очень быстрой и своевременной. Езда в буханке - еще та езда! Это что то!
Просто события складывались очень в нужной последовательности. Очень доволен походом!
andriisavin Наш друг
К-ть повідомлень : 79 Дата регистрации : 06.01.2011 Звідки : Вінниця
Тема: Re: Пішли в Карпати! Сб Вер 22 2012, 15:46
Димон, Вы что почти также ехали ))? Зачет надеюсь лицо не кто не разбил, как на видео(одному явно не весело).
Слушай, я уже жалею что у меня не было возможности присоединиться
TroyChick Мандрівник
К-ть повідомлень : 156 Дата регистрации : 19.06.2010 Звідки : Vinnytsya
Тема: Re: Пішли в Карпати! Сб Вер 22 2012, 16:54
E155 пише:
Да и схождение в последний день с бродами и горной рекой под дождем было почему то очень веселым (видимо только для меня).
хммм не тільки для тебе - мені теж сподобалось
Оце сиджу дома, хочеться назад... в похід
fly843 Новенький
К-ть повідомлень : 13 Дата регистрации : 20.08.2012 Звідки : Вінниця
Тема: Re: Пішли в Карпати! Сб Вер 22 2012, 18:52
TroyChick пише:
E155 пише:
Да и схождение в последний день с бродами и горной рекой под дождем было почему то очень веселым (видимо только для меня).
хммм не тільки для тебе - мені теж сподобалось
Оце сиджу дома, хочеться назад... в похід
так-так, теж хочу Два останні дні були самимими цікавими та найбільше запамятаються. Все було круто, дякую за чудову компанію, за цікавий похід, за гарну атмосферу подорожі. Нажаль мене підвела нога, вибачаюсь, що затримував вас.
filin Мандрівник
К-ть повідомлень : 176 Дата регистрации : 25.02.2011 Звідки : Вінниця
Тема: Re: Пішли в Карпати! Сб Вер 22 2012, 18:59
Е-хе-хе, як же це так написати щоб передати той настрій який був в поході, а не теперішній напівдепресивний...
Це був похід в який я давно хотів і на який не сподівався вже цього року. Хотілось ломанутись десь мінімум на недільку, і щоб ніхто навколо не стогнав що все не так, щоб ні кого не треба було бавити і потім ще півроку слухати як було складно і "як ми героїчно намочили ноги".Я не знаю як пояснити людям які питають "чого ви туди претесь", це неможливо пояснити, ти або це любиш, або не любиш. І пофіг яка там погода, сонячно, дощ чи сніг чи вітер, головне весела компанія однодумців, які ідуть за тим самим що і ти. Вони і так знають за чим, їм не треба пояснювати. Не буду описувати різні технічні аспекти походу, думаю що не напишу нічого нового для тих хто ходить, а для тих хто не ходить то і так не потрібно. Для себе взяв дещо цікаве по спорядженню на замітку і отримав досвід поводження в деяких ситуаціях якого раніше не було. Шкода тільки що не побачили снігу. Зате побачили море ожини і залишки чорниці. Третього дня ожина мені вже почала снитись Місцями вона там росте як виноград, гронами. Найліпше в поході для мене - всілякі неочікувані складнощі, це те що запам'ятовується, викликає емоції, спогади... це те за чим я йшов. Ті "броди" через річку про які згадував Діма, ночівля на "п'ятачку", спуски через зарості молодняка і буреломи, підйоми по крутяках, злива і шквальний вітер це ж саме те, те без чого похід перетворюється на комерційну прогулянку горами... і кого хвилюють натерті ноги в такі моменти. Інколи було так чудово що я ішов позаду всіх і посміхався сам до себе. Добре що того ніхто не бачив бо подумали б що у мене не всі вдома. Шкода що все закінчилось, коли збирався в похід думав що після нього на якийсь час не буде хотітись в гори. Чорта з два, тепер хочеться ще сильніше і ще на довше.
З.І. Знімаю капелюха перед Анютою за те що розбавила наш чоловічий колектив своєю присутністю. Без тебе цей похід теж був би не таким яким він був. Інколи таки було важко, але в присутності дівчини яка так різво "біжить" було соромно подавати вид Хлопцям дякую за компанію, з вами було легко і цікаво.
З.І.І. Стільки думок в голові... не знаю чи хочу я ділитись ними з усіма... зачекаю фотографій може тоді ще щось додам.
TroyChick Мандрівник
К-ть повідомлень : 156 Дата регистрации : 19.06.2010 Звідки : Vinnytsya
Тема: Re: Пішли в Карпати! Сб Вер 22 2012, 19:23
мерсі за компліман З вами було легко і невимушено - ось що таке справжній похід!
Ми всі молодці!))) чекаємо фото, і післяпоходник
fly843 Новенький
К-ть повідомлень : 13 Дата регистрации : 20.08.2012 Звідки : Вінниця
Останній раз редагувалося: fly843 (Пн Вер 24 2012, 14:26), всього регувалося 1 раз(-и)
filin Мандрівник
К-ть повідомлень : 176 Дата регистрации : 25.02.2011 Звідки : Вінниця
Тема: Re: Пішли в Карпати! Нд Вер 23 2012, 12:25
Як би це все зкачати за раз? Плагіном до файрфокса.
Volodya Мандрівник
К-ть повідомлень : 505 Дата регистрации : 21.04.2010 Звідки : Вінниця
Тема: Re: Пішли в Карпати! Пн Вер 24 2012, 11:43
Занурення пройшло чудово! Не зважаючи на мої імпровізаціі з маршрутом, все було цікаво і безпечно. Дякую групі за терпіння і непереборне бажання пошуку нових пригод. Це був чудовий похід!