Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
І Ми Там Були... або Наші Дороги
Цей форум створено для обговорення наших подорожей та подорожей добрих людей. Форум блогу http://nashidorogy.blogspot.com/. Всі повідомлення форуму захищені законом Про авторське право... https://nashidorogy.ukraine7.com/forum-f13/tema-t66.htm
Збір 27.12 о 9 ранку у Ворохті, повернення ввечері 4.01 з Франика. Учасників вже більше 15, тому нас візьмуть якщо ми самостійно організуємось і не будемо створювати труднощі. То давайте збиратись!
Бажаючих прошу висловитись, та одразу вказати ступінь готовності.
Також проведемо тренування у лісопарку, з обов'язковою ночівлею.
1. Volodya 2. Filin 3.
Volodya Мандрівник
К-ть повідомлень : 505 Дата регистрации : 21.04.2010 Звідки : Вінниця
Для прикладу про свою готовність. Снаряга: потребую зимовий намет, лижі є, кріплення є(ще не поставив), маю пічку на один намет, індівідуальну спорягу маю. Підготовка: треба тренувати лижну техніку, досвід лижних походів маю.
filin Мандрівник
К-ть повідомлень : 176 Дата регистрации : 25.02.2011 Звідки : Вінниця
Треба накидати список необхідної споряги. А твій намет хіба не піде на зиму?
Лиж не маю, палиць не маю, кріплення, по ідеї, можу зняти з дерев'янних лиж. Треба зробити бахіли. (Знайшов в інеті готові, коштують 500 грн, якось це помоєму занадто для галоші з шматком кордури... ще пориюсь, але більше налаштований на сампошив)
Volodya Мандрівник
Лиж не маю, палиць не маю, кріплення, по ідеї, можу зняти з дерев'янних лиж. Треба зробити бахіли. (Знайшов в інеті готові, коштують 500 грн, якось це помоєму занадто для галоші з шматком кордури... ще пориюсь, але більше налаштований на сампошив)
Список споряги зроблю. Мій новий намет вже у АТО, старий порвався. Лижі тобі позичу, одну запасну пару маю. Палиці маю дитячі, візьмеш трекінгові. Кріплення зфоткай, подивимось чи варто знімати. Бахіли з калошами теж хочу пошити, але можна і зі звичайними бахілами ходити.
Треба брати квитки на потяг 457 до Ворохти на 26.12 і назад на 4.01 з Франика на потяг 219. Спорягу знайдемо, беремо квитки?
filin Мандрівник
500 грн если добротно сделано думаю вполне приемлимая цена. Только не понял как с размерами там. А где можно прикупить кордуры? Бахилы выпускаются следующих размеров (галош): 24-33 Палки у меня лишние должны быть.
filin Мандрівник
З кордурою хз, у мене є бахіли Fram, хочу до них пришити галошу, але побачимо що з того вийде, в крайньому випадку куплю готові.
Палки у мене є з якогось скловолокна, але вони важкуваті і тернопільські казали що вони легко ломаються, минулий похід я з ними ходив, але краще було б алюмінієві. А трекінгові мені шкода брати в лижний...
З.І. То ти з нами?
E155 Мандрівник
К-ть повідомлень : 313 Дата регистрации : 21.04.2010 Звідки : Винница
З кордурою хз, у мене є бахіли Fram, хочу до них пришити галошу, але побачимо що з того вийде, в крайньому випадку куплю готові.
Палки у мене є з якогось скловолокна, але вони важкуваті і тернопільські казали що вони легко ломаються, минулий похід я з ними ходив, але краще було б алюмінієві. А трекінгові мені шкода брати в лижний...
З.І. То ти з нами?
Хочу, но еще не договривался на работе. И бахил нет. Палки алюминиевые дам, есть лишняя пара.
Volodya Мандрівник
З.І. То ти з нами?
Нашел ткань 40грн-м , сегодня пойду примерю калоши. И можно нести к сапожнику чтобы сшил как следует. Еще не знаю пойду ли точно.