Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
І Ми Там Були... або Наші Дороги
Цей форум створено для обговорення наших подорожей та подорожей добрих людей. Форум блогу http://nashidorogy.blogspot.com/. Всі повідомлення форуму захищені законом Про авторське право... https://nashidorogy.ukraine7.com/forum-f13/tema-t66.htm
Виїзд групи: Виїжджаємо 30 травня (у суботу) о 5:30 з зупинки Лісопарк. На лісопарку потрібно бути о 4:30 (!!!) для того щоб встигнути розібрати велосипеди і запакувати їх у чохли. Чекаємо 15 хвилин і їдемо. Ми не можемо затримувати автобус і не можемо затримуватися самі інакше не встигнемо по графіку. Без чохла водій автобуса матиме повне право не пустити вас у салон. Так само без чохла вас можуть не пустити і у потяг по дорозі назад.
План походу:
Виїзд з Вінниці о 5:30 30 квітня на автобусі (з зупинки Лісопарку). На Лісопарку потрібно бути о 4:30 для того щоб встигнути розібрати велосипеди і запакувати їх у чохли.
30 квітня вранці: прибуття у Бар, початок маршруту
30 квітня - 3 травня Проходження маршруту
3 травня приїзд у Кам’янець-Подільський, закінчення маршруту, виїзд на потязі у Вінницю
Велопохід буде реєструватися у МКК як похід 1 категорії складності за класифікацією Федерації Спортивного Туризму України. По успішному закінченні учасники отримають відповідні довідки про проходження.
Складність цього походу дещо завищена через те що часу всього 4 дні і потрібно буде проїжджати по, приблизно, 80 км в день. Хотілося б бачити у цьому поході більш менш підготовлених туристів, тобто не зовсім новачків.
Заплановані фінансові витрати на цю поїздку 271 гривень з людини (плюс повинен бути запас на особисті витрати - приблизно 200 грн!):
Опис маршруту: Спочатку ми відвідаємо місто Бар, потім через села і другорядні дороги ми приїдемо у Нову-Ушицю. Звідти через долину річки ми потрапимо у Великий Жванчик, а потім у село Грушка. Далі ми зможемо побачити Білу скелю, скельний дохристиянський монастир та Бакотську затоку, місце де колись давно було однойменне місто, а потім село, також ми зможемо побачити Лису гору, набрати джерельної води. Далі на шляху буде дитячий табір, цікавий рельєф, який нагадуватиме гори, переправа через тонесеньку кладочку, а також переправа через брід. Потім ми побачимо каньйон річки Дністер, та його підкови. Далі буде неймовірно гарна долина та унікальний геологічний зріз, село Китайгород, залишки панського маєтку. Потім через поля ми дістанемося до села Панівці, де побачимо каньйон річки Смотрич, химерний, закинутий, залізничний міст та залишки замку. Далі буде село Устя, переправа на поромі через Дністер у Чернівецьку область, дорога до Хотина, відвідування фортеці Хотин, переїзд у Хмельницьку область, Кам’янець-Подільський, відвідування фортеці у Кам’янці-Подільському. І це далеко не все!
Вчера, сегодня и завтра из Днепропетровска выезжает 10 (десять) велогрупп в велопоходы 1-2 кат. сл. по: Крыму, Краснодарскому краю РФ, Дн-вской обл. Шлём вам Велотуристский Привет и удачного велопохода! Надеемся на возрождение Велотуризма в Винницкой области!
Дякую! Будемо працювати.
І ще хочу подякувати Вам за допомогу у підготовці походів і за всі поради і досвід які я отримав від Вас.
GTat Admin
К-ть повідомлень : 560 Дата регистрации : 15.04.2010 Звідки : Львів (Вінниця)
Отож бо, якщо я не помиляюсь, вперше за довгий час спортивна вело 1ця вирушає від Вінницької МКК. Сподіваюся, що цим та наступним походами під керівництвом svarozhych почнеться відродження велоспорту у Вінниці. "Ура, товарищи!!!"
А нам успіху
Whiteman Новенький
К-ть повідомлень : 8 Дата регистрации : 24.02.2011 Звідки : м. Вінниця
Отож бо, якщо я не помиляюсь, вперше за довгий час спортивна вело 1ця вирушає від Вінницької МКК. Сподіваюся, що цим та наступним походами під керівництвом svarozhych почнеться відродження велоспорту у Вінниці. "Ура, товарищи!!!"
А нам успіху
Удачного походу! Можливо в подальшому більше людей зможе організовувати такі велопоходи, які потрібні новачкам, щоб набратись досвіду. На ці два походи бажаючих було багато!
FamilyMan Наш друг
К-ть повідомлень : 78 Дата регистрации : 24.02.2011 Звідки : Вінниця
Усім дуже дякую за похід! Він був чудовим )) Окрема подяка Ігорю за огранізацію! Усе буде ідеально, починаючи із чохлів для таганків ізакінчуючи блискавичним винесенням велосипедів із потягу!
Сварус Наш товариш
К-ть повідомлень : 16 Дата регистрации : 24.02.2011 Звідки : Вінниця
Похід був класний! Налюбовались красою Подільських Товтр, покупались у Бакотському заливі, погрілись під сонцем і помокли трохи під дощем, а рельєф просто сказка, укачатись можна . Всім дякую за веселу компанію, окрема подяка Ігорю як керівнику (я вже сумую за хорошою і поганою новиною) і Тані як завгоспу, кормила на убой (дома з баула вийняла ще цілу жменю липких чи то від дощу чи від сонця цукерок ).
КаРамба!!! Наш товариш
К-ть повідомлень : 38 Дата регистрации : 11.11.2010 Звідки : Немирів Настроение : Бадьорий
Можна буде ще якось повторити таку чудову одиничку.
Нові бажаючі вже є!
Після успішного захисту цього походу будь хто з учасників може стати керівником такої самої одиниці і провести її за тим же (або іншим) маршрутом. Необхідний досвід учасники вже мають і бачили як проводиться велопохід. Я можу допомогти з організацією і дати частину загального спорядження.
GTat Admin
К-ть повідомлень : 560 Дата регистрации : 15.04.2010 Звідки : Львів (Вінниця)
Як обіцяла інформація про "готичний" заклад під назвою "Чорне і Біле", що ми бачили у м.Жванець, одразу за мостом через Дністер дорогою на Кам"янець.
Хочу вас засмутити, ніякий то не ретуальний магазин, що більшість подумали . То колись було круте місцеве кафе, чи навіть ресторан. А зараз зліва там магазин продуктовий, а справа досі висить табличка з запрошенням на обіди, але, сподіваюсь, вже воно не працює
svarozhych Мандрівник
К-ть повідомлень : 431 Дата регистрации : 20.04.2010 Звідки : Вінниця
Похід захищений у МКК. Всі учасники отримали довідки про залік туристсько-спортивного велопоходу першої категорії складності.
Довідки у мене. Зв'яжіться зі мною коли вам буде зручно і заберіть довідки.
P.S. До учасників які також приймали участь і в травневому поході по Криму. Звіт в процесі. Можете забрати цю довідку, а можете почекати і забрати одразу дві.
Vasily Новенький
К-ть повідомлень : 6 Дата регистрации : 02.03.2011 Звідки : Одесса
Я знала, що в Олі (olhaz) багато талантів, але її звіт відкрив для мене ще один. Дуже гарно написано. Важко написати повноцінний звіт, щоб його було цікаво читати людям, які не приймали участь в даній події, але Олі це вдалось.
Останній раз редагувалося: julatik (Нд Лип 10 2011, 23:27), всього регувалося 1 раз(-и)
olhaz Наш друг
К-ть повідомлень : 76 Дата регистрации : 22.04.2010 Звідки : Вінниця Настроение : відмінне