Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
І Ми Там Були... або Наші Дороги
Цей форум створено для обговорення наших подорожей та подорожей добрих людей. Форум блогу http://nashidorogy.blogspot.com/. Всі повідомлення форуму захищені законом Про авторське право... https://nashidorogy.ukraine7.com/forum-f13/tema-t66.htm
План мандрівки: Субота 20.11.2010 виїзд з ранку. Обід. Відвідини печери Вертеб. Вечеря. Відвідини печери Атлантида. Ночівля в селі поруч з печерою. Неділя 21.11.2010. Сніданок. Відвідини Хотинськой та Кам`янець-Подільской фортець. Обід. Повернення до Вінниці. Умови: Їдемо автобусом. Екскурсія в Атлантиді триває до 5 годин. Температура під землею10 градусів(як в Млинках). Комбінезонів на місці 70 шт. - буде з чого вибрати. Взуття, рукавички, хустинка на голову - мати своє. Ночуємо у спелеологів в сільській хаті з дерев’яними нарами(як в Млинках) потрібно мати спальник, або ковдру. Поруч баня. Готуємо самі на газовій плиті.
Кошти: 380 грн. – дорога, їжа, екскурсій у печерах та фортецях, комбінезон, ночівля, баня. Якщо щось пропускаєте вартість не змінюється. Кількість учасників або 16-18, або 23-26 інакше вартість збільшиться.
Зголошуйтесь на форумі.
Останній раз редагувалося: Volodya (Пн Лист 08 2010, 19:00), всього регувалося 1 раз(-и)
Volodya Мандрівник
К-ть повідомлень : 505 Дата регистрации : 21.04.2010 Звідки : Вінниця
До відома бажаючих самостійно відвідати печеру "Атлантида" Спочатку прямуємо до Кам`янець-Подільского автобусом (52 грн.), потяги досить не зручні по часу. Далі до села Завалля на автобусі (10 грн.) або попутками. Знаходити спелеологів з якими попередьньо домовляєтесь за телефоном (067-999-2-777 Шурик). Екскурсія триває до 5-ти годин і коштує 100 грн. Ночівля в хаті 30 грн. Баня біля хати 15 грн. Можна замовити попоїсти - ще 35 грн. Дорога додову ще 62 грн.
Volodya Мандрівник
В зв’язку з невеликою кількістю бажаючих, звернувся до знайомого екскурсовода-шкільного вчителя. Тепер разом з нами будуть ще його учні і нас може назбирається на повний бус. Програма заходу доповнюється відвідинами церков, печер та інших цікавих місць, про які я навіть не чув. Але вартість зросте і складе 380-430 грн. в залежності від нашої кількості.
svarozhych Мандрівник
К-ть повідомлень : 431 Дата регистрации : 20.04.2010 Звідки : Вінниця
Дякую, Анюта! Поки що, я завтра заношу завдаток за автобус і якщо нас буде замало щоб поїхати, то завдаток не повернеться. А от на наступному тижні при закупівлі продуктів буду радий допомозі.
svarozhych Мандрівник
Поки що, я завтра заношу завдаток за автобус і якщо нас буде замало щоб поїхати, то завдаток не повернеться. А от на наступному тижні при закупівлі продуктів буду радий допомозі.
Якщо нас буде замало то обов'язково скажи щоб ті хто збирався поїхати могли скинутися і віддати гроші які ти попередньо здаватимеш.
Я теж буду радий допомогти. Скажи якщо щось потрібно, тільки в церкву не затягуйте!
TroyChick Мандрівник
К-ть повідомлень : 156 Дата регистрации : 19.06.2010 Звідки : Vinnytsya
Ну все, визначились... В звязку з нашою малою кількістю, їдимо на рейсових автобусах. Відправляємось о 7.45 з Західного(Барського) автовокзалу у суботу. Пересідаємо о 14.00 у Камянці до Завалля. Ще 7 хв. ідем по селу і ми на місці. Нас вже чекають. Повернемось у Вінницю в неділю, після обіду. Нагадую: світло, комбез - дають там, берем спальники, запасне взуття, капелюшки, рукавички. Будь ласка, підтвердіть свою згоду на такі умови, і я піду за квитками.
P.S. Ніяких церков.
Останній раз редагувалося: Volodya (Чт Лист 18 2010, 21:40), всього регувалося 1 раз(-и)
svarozhych Мандрівник
Спочатку прямуємо до Кам`янець-Подільского автобусом (52 грн.) Далі до села Завалля на автобусі (10 грн.) Екскурсія триває до 5-ти годин і коштує 100 грн. Ночівля в хаті 30 грн. Баня біля хати 15 грн. Можна замовити попоїсти - ще 35 грн Дорога додову ще 62 грн.
Минимум 264. Выходит где то 300.
Вова говорил на нарах есть матрацы. Так что карематы не обязательны. Но я свой возьму.
Volodya Мандрівник
Здорово. Всем большое спасибо. Очень красивая и интересная пещера. Переставить только как она выглядела до массового посещения! При небольшой общей протяженности - 4 уровня, достаточно распор, лазов и залов. Для первого спелеоопыта по моему лучше трудно найти. За одно посещение здесь можно увидеть сравнительно много. Замечательные гостеприимные инструктора с которыми при самом отчаянном желании не удастся соскучиться. Молодцы! Туда нужно обязательно вернуться.
TroyChick Мандрівник
Ничего страшного, что я с опозданием в месяц хочу тоже что-то про поездку написать? Я ПРОСТО В ВОСТОРГЕ!!!! Мне понравилось очень Вот бы ещё разочек на эту Атлантиду глянуть
E155 Мандрівник
К-ть повідомлень : 313 Дата регистрации : 21.04.2010 Звідки : Винница
А чому саме Атлантида? Не хочете спробувати щось новеньке? В Криму на Карабі Яйлі досить багато печер ну хоч і не такого розмаху, як Атлантида, але все одно не менш гарні ніж вона. http://crimex.boom.ru/karabicave.htm
E155 Мандрівник
Выслушав мнение желающих участвовать пришлось скорректировать дату поездки на 05-06.03. Жаль что приходиться откладывать столь надолго, но возможность с этой датой у большинства желающих связана.
К концу недели выложу варианты и планы поездки. Их будет 2, в зависимости от количества участников, если удасться набрать 23-26 человек попытаемся воплотить план из первого поста этой темы.
Потому на данный момент задача собрать необходимое количество участников.
Останній раз редагувалося: E155 (Пн Січ 31 2011, 20:47), всього регувалося 1 раз(-и)
E155 Мандрівник
КаРамба: "А чому саме Атлантида? Не хочете спробувати щось новеньке? В Криму на Карабі Яйлі досить багато печер ну хоч і не такого розмаху, як Атлантида, але все одно не менш гарні ніж вона."
Было бы здорово, если бы мы смогли попасть в Озерную...
TroyChick Мандрівник