Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
І Ми Там Були... або Наші Дороги
Цей форум створено для обговорення наших подорожей та подорожей добрих людей. Форум блогу http://nashidorogy.blogspot.com/. Всі повідомлення форуму захищені законом Про авторське право... https://nashidorogy.ukraine7.com/forum-f13/tema-t66.htm
Ми маємо знати наші права і вимагати їх виконання, інакше якість обслуговування так і залишиться низькою, а ціни на квитки-то ростуть.
povodator Наш друг
К-ть повідомлень : 91 Дата регистрации : 08.06.2010 Звідки : Винница Настроение : Всегда!:)
Тема: Re: Про затвердження Правил перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України Сб Травень 21 2011, 13:09
Или это происки укрзалiзницi, или это я туплю, но файл не открывается
Tolstopuz Гуру
К-ть повідомлень : 144 Дата регистрации : 21.04.2010 Звідки : Винница
Тема: Re: Про затвердження Правил перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України Пн Травень 23 2011, 20:19
Гарні пункти. Сам деяків взяв на замітку. Правда нажаль є питання. Що робити коли відповідальна особа яка повинна виконати конкретний пункт правил відмовляється його виконувати. Особиста ситуація. Про те що начальник вокзалу на який приходить потяг із запізненням а на ньому люди які роблять пересадку зобовязаний організувати затримку потяга або доставку пасажирів до місця призначення я раніше знав. Але жоден працівник на вокзалі до якого я звертався нічого не відповів. Єдина відповідь: А що, ну запізнюється, буває. Тобто я нівякому разі не дискутую з автором топіку. Якщо вже обговорюємо то обговорюємо. Що робити в такому випадку. Або коли начальник потяга відмовляється виконувати свої обовязки, як бути, він за допомогою міліції зсадить тебе на першій же станції за безбілетний проїзд, тому що не хоче оформити проїздний квиток в потязі. Ну варіантів море.
Спонсорований контент
Тема: Re: Про затвердження Правил перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України
Про затвердження Правил перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України