Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
І Ми Там Були... або Наші Дороги
Цей форум створено для обговорення наших подорожей та подорожей добрих людей. Форум блогу http://nashidorogy.blogspot.com/. Всі повідомлення форуму захищені законом Про авторське право... https://nashidorogy.ukraine7.com/forum-f13/tema-t66.htm
[size=14pt]Magellan Triton 500[/size] Характеристики Дисплей: QVGA, 240 x 320 2.2" GPS чіп: SiRF Star III (похибка 3-5метрів) Память: 64МБ + SD карта Магнітний електронний компас(визначає напрямок без руху), барометричний альтиметр(висотомір). Комплектація 1) GPS навігатор 2) USB дата кабель 3) Диск з програмним забезпеченням(Vantage Point, SASPlanet, RMPMaker) та растровою мапою України(генштаб кілометровка)
[size=14pt]Magellan Triton 1500[/size]
Характеристики Дисплей: сенсорний QVGA, 240 x 320 2.7" GPS чіп: SiRF Star III (похибка 3-5метрів) Центральний процесор: 400МГц Память: 128МБ + SD карта Комплектація 1) GPS навігатор 2) USB дата кабель 3) Стилус 4) Диск з програмним забезпеченням(Vantage Point, SASPlanet, RMPMaker) та растровою мапою України(генштаб кілометровка)
Тел.: 098 07 07 114
Останній раз редагувалося: oleksa (Чт Травень 19 2011, 20:37), всього регувалося 9 раз(-и)
andriisavin Наш друг
К-ть повідомлень : 79 Дата регистрации : 06.01.2011 Звідки : Вінниця
І шо? 1) Не всі мають мають акаунт на ебеї. 2) Покупка на ебеї - все ж ризик, не зрозуміло шо може прийти 3) Лот з ебея буде на місці тижня через 2.
Я ж продаю навігатор який можна подивитись і придбати одразу на місці. Гляньте скільки такий новий коштує в наших магазинах. Взагалі він мені не дуже заважає - потеплішає, розпочнеться туристичний сезон і активні покатушки залишу для особистого користування.
filin Мандрівник
К-ть повідомлень : 176 Дата регистрации : 25.02.2011 Звідки : Вінниця
Бггг, ото ж проблема завести екаунт на ебей... З другим частково згоден, з третім не посперечаєшся Продавай на здоров’я, сам буває згоден заплатити на кілька тих сотень більше тільки щоб тут і зараз, так що кожен товар знайде свого купця.
Останній раз редагувалося: filin (Чт Квіт 14 2011, 16:05), всього регувалося 1 раз(-и)
oleksa Наш товариш
К-ть повідомлень : 15 Дата регистрации : 28.02.2011 Звідки : Вінниця
Отож бо, ті варіанти шо ви вказували, то "віртуальні навігатори", яких нема, на які потрібно потратити зусилля і час. Я ж пропоную варіант - тут і зараз.
oleksa Наш товариш
К-ть повідомлень : 15 Дата регистрации : 28.02.2011 Звідки : Вінниця
Зявився в продажі Тритон 1500. Стан майже нового(одноденна поїздка з навігатором). ЦІНА: 1800грн. Із особливостей великий(2.7") сенсорний дисплей, потіжніший процесор(400МГц), можливість проглядання картинок, відео, та прослуховування mp3 файлів, поставивши на даний навігатор альтернативну прошивку його можна перетворити на повноцінний КПК, що дозволить використовувати багато альтернативних навігаційних програм. Комплектація, як на картинці