Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
І Ми Там Були... або Наші Дороги
Цей форум створено для обговорення наших подорожей та подорожей добрих людей. Форум блогу http://nashidorogy.blogspot.com/. Всі повідомлення форуму захищені законом Про авторське право... https://nashidorogy.ukraine7.com/forum-f13/tema-t66.htm
К-ть повідомлень : 123 Дата регистрации : 21.04.2010 Звідки : Вінниця-Павлівка Настроение : файний
Тема: Re: велосипед-рюкзак Нд Лист 28 2010, 15:11
тепер відкривається уже)))
КаРамба!!! Наш товариш
К-ть повідомлень : 38 Дата регистрации : 11.11.2010 Звідки : Немирів Настроение : Бадьорий
Тема: Re: велосипед-рюкзак Нд Лист 28 2010, 15:59
Буржуї давдяться із жиру! Хоча ідея цікава, але я не бачу особливого практичного використання для простого вело-туриста. Поясню свою точку зору:
Цитата :
Складной велосипед...
Перший залог того що він зламається, як ніяк раніше. Чим більше того, що складається, тим більший варіант, що в якусь мить щось піде не так як треба.
Цитата :
Однако у велосипеда отсутствует седло и педали
Шик, блєск, красата! Без сідла, можу сказати точно 15-20 хв їзди і коліна про себе дадуть знати, так саме як і всі м"язи ніг, адже саме на них піде колосальне навантаження. Слава богу, що хоч гальма залишили)
Цитата :
Для горных переездов на велосипеде данное приспособление подходит как нельзя лучше, ведь даунхиллу удобнее нести свой велосипед за спиной, как рюкзак с мягкой подкладкой.
Ну от даунхілісти і будуть на ньому кататися. Все, казочці кінець.
Цитата :
Да и весит аппарат не более 10 кг.
І якщо я не помиляюся, то чомусь рами для даунхілу досить масивні, для чогось це ж роблять? Може для зручності і кращої маневреності? ХЗ, я не займаюсь даунхілом, але деяку інформацію чула. Короче, 10 кг - це свято шосейнека.
Хоча, на свої "проти" знайдуть "за". Маєте гроші - чому б і не купити, потестити, поюзати. Для нескладного рельєфу я думаю, цей вел себе нормально проявить. Ну і звісно його можна нести на спині!
Інно, дякую за таку інформацію. Цікаво знати, що прогрес не стоїть на місці. Якщо знайду один гибрид вела, то покажу, оце РАЗУМ-ЧЄЛОВЄЧЄСКІЙ!
Останній раз редагувалося: КаРамба!!! (Нд Лист 28 2010, 16:09), всього регувалося 1 раз(-и)
КаРамба!!! Наш товариш
К-ть повідомлень : 38 Дата регистрации : 11.11.2010 Звідки : Немирів Настроение : Бадьорий
Тема: Re: велосипед-рюкзак Нд Лист 28 2010, 16:08
Знайшла! Пара німців?(не пам"ятаю) так прокаталися по всій Європі. Навіть були в Україні. Про них по ТСН сюжет показали. Отож, думаю це актуально для тих хто катається більше 2 тижнів. Хоча мені цей вел-уродєц нагадує більше інвалідну каляску.
E155 Мандрівник
К-ть повідомлень : 313 Дата регистрации : 21.04.2010 Звідки : Винница
Тема: Re: велосипед-рюкзак Нд Лист 28 2010, 17:38
А это как швейцарский нож. И вроде как нож, а пользоваться толком нельзя. Для даунхила он явно в кавычках, судя по фотографии он довольно мал и посадка не позволит его контролировать как байк нормальных размеров. Так, забавная игрушка. Кстати идея не нова: Вело состоявший на вооружений российской армии до революции. В собранном и разложенном виде.
Еще есть ранцевые вертолеты, но и их назначение далеко не замена обычного вертолета.
КаРамба!!! Наш товариш
Тема: Re: велосипед-рюкзак Нд Лист 28 2010, 18:27
E155 пише:
Еще есть ранцевые вертолеты, но и их назначение далеко не замена обычного вертолета.
Зате дешево і сердито))) Хоча якщо такий придбати в реалі, то вийде явно не дешево.
svarozhych Мандрівник
К-ть повідомлень : 431 Дата регистрации : 20.04.2010 Звідки : Вінниця
з туризмом цей велосипед навряччи поєднається... речами його не навантажиш. найпростіше: велосипедна одиниця це 250 км та речей кілограм 10-15, які достатньо об'ємні. для велотуризму взагалі краще колеса у 28'', а тут і 26'' немає. взагалі не знаю де його можна застосувати