Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
І Ми Там Були... або Наші Дороги
Цей форум створено для обговорення наших подорожей та подорожей добрих людей. Форум блогу http://nashidorogy.blogspot.com/. Всі повідомлення форуму захищені законом Про авторське право... https://nashidorogy.ukraine7.com/forum-f13/tema-t66.htm
К-ть повідомлень : 42 Дата регистрации : 10.07.2010 Звідки : Тернопіль
Тема: що плануєте на Новий Рік Вт Жовт 26 2010, 19:44
Доброго дня всім Вінницьким туристам Які у вас плани на зиму і Новий Рік безпосередньо. Йде мова про походи, звичайно ж.
TroyChick Мандрівник
К-ть повідомлень : 156 Дата регистрации : 19.06.2010 Звідки : Vinnytsya
Тема: Re: що плануєте на Новий Рік Ср Жовт 27 2010, 15:54
Вітаю, Бормане!)))
Поки що планується зустрічати НР більш цивільно: НОВИЙ РІК 2011
про походи не знаю.
GTat Admin
К-ть повідомлень : 560 Дата регистрации : 15.04.2010 Звідки : Львів (Вінниця)
Тема: Re: що плануєте на Новий Рік Чт Жовт 28 2010, 16:33
borman пише:
Доброго дня всім Вінницьким туристам Які у вас плани на зиму і Новий Рік безпосередньо. Йде мова про походи, звичайно ж.
Товариство ще в роздумах, конкретних планів на зиму не має. Як є які конкретні ідеї - пиши, думаю, що тут деякі можуть зацікавитись. З того, що в задумах, то лише гарно провести Новий рік (варіанти розглядаються). І ото в вас на форумі у планах "зустріч Нового Року в Карпатах (щось таке екстремальненьке)" - це що мається на увазі? " longdesc="90" />
borman Наш товариш
Тема: Re: що плануєте на Новий Рік Чт Жовт 28 2010, 16:36
йдеться про зустріч на вершині Петроса чи іншій високій вершині Карпат.
Volodya Мандрівник
К-ть повідомлень : 505 Дата регистрации : 21.04.2010 Звідки : Вінниця
Тема: Re: що плануєте на Новий Рік Пт Жовт 29 2010, 18:01
Новий рік на висоті 2-х кілометрів... Дуже зацікавив!
svarozhych Мандрівник
К-ть повідомлень : 431 Дата регистрации : 20.04.2010 Звідки : Вінниця
Тема: Re: що плануєте на Новий Рік Пт Жовт 29 2010, 18:14
borman пише:
йдеться про зустріч на вершині Петроса чи іншій високій вершині Карпат.
А яким чином це має відбуватися?
borman Наш товариш
Тема: Re: що плануєте на Новий Рік Пт Жовт 29 2010, 18:29
будемо сидіти в наметі і мерзнути
svarozhych Мандрівник
К-ть повідомлень : 431 Дата регистрации : 20.04.2010 Звідки : Вінниця
Тема: Re: що плануєте на Новий Рік Пт Жовт 29 2010, 18:58
borman пише:
будемо сидіти в наметі і мерзнути
цікаво, цікаво... а що потрібно? коли, як, де, скільки коштує?
borman Наш товариш
Тема: Re: що плануєте на Новий Рік Пт Жовт 29 2010, 19:50
детальне планування по цьому заходу буде відбуватися в грудні, коли проясниться з робочими моментами в Карпатах
то захід по схемі "підірвалия і поїхали" (нажаль, а може і на щастя :-))
Tolstopuz Гуру
К-ть повідомлень : 144 Дата регистрации : 21.04.2010 Звідки : Винница
Тема: Re: що плануєте на Новий Рік Пт Жовт 29 2010, 21:24
Новий рік в наметі? Неа, це вже перебір. А як же посиденьки, стіл, на Петрос багато не затащиш. ИМХО моя думка. Святкування повинно бути святкуванням а не як в Гришковця Заперлись, відмітили швиденько бо холодно і спатки. Краще похід потім.
borman Наш товариш
Тема: Re: що плануєте на Новий Рік Пт Жовт 29 2010, 21:30
на колір і смак товариш не всяк
Sash_net Новенький
К-ть повідомлень : 13 Дата регистрации : 05.08.2010 Звідки : Вінниця
Тема: Re: що плануєте на Новий Рік Нд Жовт 31 2010, 03:44
Є 2є бажаючих зустріти новий рік в обсерваторії на ПІЧ, я та товариш з Вінниці. Досвід екстремально холодних походів маємо, ходили минулої зими, коли було до -30ти: http://travel.org.ua/forums/viewtopic.php?t=44408
borman Наш товариш
Тема: Re: що плануєте на Новий Рік Нд Жовт 31 2010, 05:16
на обсерваторії не плануємо, бо там й так буде купа народу.
TroyChick Мандрівник
Тема: Re: що плануєте на Новий Рік Нд Жовт 31 2010, 11:59
а за новинами можна буде слідкувати у цій темі чи десь на тернопільському форумі? )
borman Наш товариш
Тема: Re: що плануєте на Новий Рік Нд Жовт 31 2010, 19:28
швидше у нас на форумі хоча спробую дублювати і тут
TroyChick Мандрівник
Тема: Re: що плануєте на Новий Рік Пн Лист 01 2010, 13:15
та можна посилання на тему у тернопільському форумі кинути - розберемося
borman Наш товариш
Тема: Re: що плануєте на Новий Рік Пн Лист 01 2010, 14:20
так там ще такої теми немає :-)
зараз ще не до того.
amerlin Мандрівник
К-ть повідомлень : 123 Дата регистрации : 21.04.2010 Звідки : Вінниця-Павлівка Настроение : файний
Тема: Re: що плануєте на Новий Рік Пн Лист 08 2010, 10:57
Як на мене Новий Рік хочеться зустрічати в цивілізації. Вкінці кінців послухати, що наша вельмишановна верхівка пообіцяє цього разу))) Зимовий похід можна приурочити і не тільки до Нового року, можна до НР за старим стилем, до дня Святого Валентина і т.д. і т.п. Так ми туристи, але разом з тим у кожного є рідні і близькі, яких також хочеться безпосередньо привітати, а не написати смс замершими руками,в кращому випадку позвонити. Що занадто, то не здраво
GTat Admin
К-ть повідомлень : 560 Дата регистрации : 15.04.2010 Звідки : Львів (Вінниця)
Тема: Re: що плануєте на Новий Рік Пн Лист 08 2010, 11:28
Tolstopuz пише:
Новий рік в наметі? Неа, це вже перебір. А як же посиденьки, стіл, на Петрос багато не затащиш.
amerlin пише:
Як на мене Новий Рік хочеться зустрічати в цивілізації.
Шановне товариство, прохання не висловлювати такого роду невдоволення. borman запропонував те, що йому подобається, ви запропонували те, що вам подобається в іншій темі. Вам ніхто ж не писав, що Новий рік не дома і на нарах - це перебір. Тож давайте поважати бажання та пропозиції одне одного. Як адміністратор форуму, сподіваюсь на розуміння.
Крім того окрема мета форуму - це залучення до наших рядів людей, яким не байдужий туризм та все що з цим пов"язано, - обмін досвідом, - пропагування здорового та активного способу життя. Ми завжди раді гарним людям, які прагнуть спілкування
Tolstopuz Гуру
К-ть повідомлень : 144 Дата регистрации : 21.04.2010 Звідки : Винница
Тема: Re: що плануєте на Новий Рік Пн Лист 08 2010, 12:05
Шановний адміністратор, в даному випадку звертаюсь саме до адміністратора. Я жодного слова не сказав про невдоволення. borman створив тему для обговорення планів та ідей, в темі не було жодного слова про те що ця тема про "зустріч Нового року в поході", було запитання про плани, і обговорення ідей. Я висловив свою думку, не описував переконання, запрошення, невдоволення. В тексті повідомлення двічі я наголосив на тому що це моя думка Також не порушив жодний із пунктів правил форуму, і те повідомлення не можна віднести навіть до офтопу, на відміну від цього. Крім того не було порушено жодний пункт з тих що Ви навели. Ще раз підкреслю що borman-ом тема була створена як запитання про плани. Те що можливо розумієтьтся із вже розгорнутого спілкування, це особисті домисли. Звісно була б інша річ якби тема створювалась по типу прямої пропозиції подорожі, як тема про Атлантиду, Сплави, або на даній платформи розмістилось обговорення заздалегідь зацікавленої групи людей, прикладом є Кавказ.
Якщо на Вашу думку я дійсно порушив якийсь із пунктів правил форуму прошу видалити моє повідомлення, але щоб ситуація не повторилась у відповідній гілці форуму повідомити порушений пункт.
КаРамба!!! Наш товариш
К-ть повідомлень : 38 Дата регистрации : 11.11.2010 Звідки : Немирів Настроение : Бадьорий
Тема: Re: що плануєте на Новий Рік Чт Лист 11 2010, 11:50
Люди, хтось у січні йде в Карпати походом чи хоч якоюсь вилазкою? НР не стосується.
borman Наш товариш
Тема: Re: що плануєте на Новий Рік Пт Лист 19 2010, 14:54