І Ми Там Були... або Наші Дороги
Пропоную залогуватися Smile
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Цей форум створено для обговорення наших подорожей та подорожей добрих людей. Форум блогу http://nashidorogy.blogspot.com/. Всі повідомлення форуму захищені законом Про авторське право... https://nashidorogy.ukraine7.com/forum-f13/tema-t66.htm

ФорумФорум  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  Вхід  
Влаштовуєш спортивні заходи, розкажи про це!
Слідкуйте за нашими новинами у FACEBOOK

Доставка продуктів та інших товарів додому

Перейти донизу 
АвторПовідомлення
taolvi
Наш друг
Наш друг

К-ть повідомлень : 89
Дата регистрации : 17.04.2010

Доставка продуктів та інших товарів додому Empty
ПовідомленняТема: Доставка продуктів та інших товарів додому   Доставка продуктів та інших товарів додому EmptyЧт Серп 12 2010, 14:46

Привіт.
Багато з нас вже могли користуватись інтернет магазинами, та отримувати товари з доставкою додому або на склад. Та в основному це стосується побутової техніки.
Хочу поділитись своїм досвідом у купівлі продуктів харчування через вінницький інтернет магазин ambar.ua. Вже кілька разів заказувала там і харчі, і побутову хімію, і товари для дому. Дуже зручно - можна не витрачати час на поїздки в магазин і на базар, а також, що для мене було важливим, не потрібно потім усе куплене тягти додому.
Не хочу щоб це виглядало як реклама, але мені було дуже зручно, можливо, ще комусь буде корисно зекономити час та сили і замовити щось собі додому.
А ще там є різні акції (дійно діють).
Так що кому цікаво - запитуйте.
Повернутися до початку Перейти донизу

Доставка продуктів та інших товарів додому
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
І Ми Там Були... або Наші Дороги  :: Життя-буття :: Сім"я та дім-
Перейти до: