Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
І Ми Там Були... або Наші Дороги
Цей форум створено для обговорення наших подорожей та подорожей добрих людей. Форум блогу http://nashidorogy.blogspot.com/. Всі повідомлення форуму захищені законом Про авторське право... https://nashidorogy.ukraine7.com/forum-f13/tema-t66.htm
Народ, я от подумав, що хотілося б мати собі футболочку з логотипом нашого форуму. А то ми ходимо у футболках інших клубів... Хотілося б якоїсь естетичної самоідентифікації. Як ви дивитися на те щоб створити ескіз і друкувати футболки? Які будуть пропозиції щодо того, що має бути там зображено?
Я хоча і хочу футболку але з зображенням ще не визначився... А от слогани у голову мені приходять щось типу: "Наші дороги. Живи на повну.", "Я люблю це життя", "У мандри нас кличе дорога" (це не моє), "Б'є життя через край" (це теж не моє).
В кого які ідеї?
GTat Admin
К-ть повідомлень : 560 Дата регистрации : 15.04.2010 Звідки : Львів (Вінниця)
1 В дорогу! Щоб сонце нам світило, щоб ясен круг горів нам угорі. О ти, шляхів безкраїх дивна сило, що маниш нас в своїй мінливій грі. Як вдарить запах піль в вікна вітрило, хто видержить в душних кімнат жарі. Упитись далі подихом так мило, геть суми, думи кинути старі! Вітрами поле душі нам обмило, а пісню підказали комарі. Складаєм дні в яскравих айстрів клумби, нових америк щастя ми колумби.
2 Чи в очі дощ січе, немов горох, чи в літній день пітніти буде тіло, хоч рахувати ти б не вмів до трьох, хоч від журби твоє би серце мліло, м’який безмежжя обмотає мох, поглянеш в тихий, вільний безкрай сміло, покинеш хвиль минулих темний льох, і буде серце юним шалом цвіло, і буде в тобі грав пташиний тьох, поймеш заплутане природи діло. Без меж і стін, що тиснуть, станеш тут, бродяга, волокита, шалапут.
А я вот сижу перечитываю и думается мне что стоит обойтись логотипом. Если девизом - то очень лаконичным. Стихи - отставить! Неуместно. Целая ситуация, не замыкаемя же на ней. Кратко, всеобъемлюще и по сути. Или вообще никак.
svarozhych Мандрівник
К-ть повідомлень : 431 Дата регистрации : 20.04.2010 Звідки : Вінниця
скажи, а ти десь замовляєш в інтернеті, чи у Вінниці також можна замовити. Якщо так, то де ? Дякую
У Вінниці це можна зробити у Мегамолі на другому поверсі або у Бастилії на другому поверсі. Може ще десь але я не особливо шукав. І у мережі таких сервісів багато.
svarozhych Мандрівник
К-ть повідомлень : 431 Дата регистрации : 20.04.2010 Звідки : Вінниця
А я вот сижу перечитываю и думается мне что стоит обойтись логотипом. Если девизом - то очень лаконичным. Стихи - отставить! Неуместно. Целая ситуация, не замыкаемя же на ней. Кратко, всеобъемлюще и по сути. Или вообще никак.
Так, логотип це головне і можливо єдине, що повинно там бути. А потім, я думаю, кожен зможе додати те, що він хоче на СВОЮ футболку.
ta_b Наш товариш
К-ть повідомлень : 48 Дата регистрации : 21.04.2010 Звідки : Винница
Всім привіт!!!!! Чудова ідея, і я вже хочу таку футболку. Ще на Чорновола є фірма, яка наносить зображення на різні речі... Щодо зображення, а мапа України нам би підійшла, з виділенням нашої чудової області? Чудові вислови, не мої: "ни шагу назад, ни шагу на месте..." (, а только вперед и только все вместе)" "Прожитая жизнь -это не те дни, которые прошли, а те, которые нельзя забыть"
Lyovka Наш товариш
К-ть повідомлень : 34 Дата регистрации : 23.02.2011 Звідки : Вінниця
Маю знайомого, який має апарат для відбивання написів футболок і футболки теж має. Тому, думаю, з ним можна домовитись про партію. Штучно теж може робити. Головне - домовитись між собою, скласти список бажаючих і створити лого)
Lyovka Наш товариш
К-ть повідомлень : 34 Дата регистрации : 23.02.2011 Звідки : Вінниця
Отже, тема відроджується! Як це буде працювати: - я роблю макети футболок (різні варіанти, різні кольори, жіночі, чоловічі, футболки, кофти) - шарю лінк на магазин - кожен собі замовляє, оплачує, отримує у зручний спосіб - побажання приймаються тут - на футболках буде додаток до вартості (зооовсім маленький в межах декількох гривень) - виручені гроші підуть на підтримку форуму - ми таки заберемо рекламу, оплата домену і т.д. - доречі, окрім футболок можливі інші різні речі - чашки, значки, ручки і т.д.
GTat Admin
К-ть повідомлень : 560 Дата регистрации : 15.04.2010 Звідки : Львів (Вінниця)