Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
І Ми Там Були... або Наші Дороги
Цей форум створено для обговорення наших подорожей та подорожей добрих людей. Форум блогу http://nashidorogy.blogspot.com/. Всі повідомлення форуму захищені законом Про авторське право... https://nashidorogy.ukraine7.com/forum-f13/tema-t66.htm
К-ть повідомлень : 560 Дата регистрации : 15.04.2010 Звідки : Львів (Вінниця)
Тема: Що новенького? Вт Лип 13 2010, 20:52
Отож бо в цій темі я буду публікувати зміни, що відбулися з налаштуваннями форуму, з часу його сворення. Я намагаюся зробити форум максиально зручним для користувачів, то ж періодично будуть зміни, щоб наше спілкування стало ще більш зручним.
Всі повідомлення, написані тут я буду видаляти або преносити в іншу тему.
Останній раз редагувалося: GTat (Ср Лип 28 2010, 12:48), всього регувалося 2 раз(-и)
GTat Admin
Тема: Re: Що новенького? Вт Лип 13 2010, 22:48
Включена система нарахування балів
GTat Admin
Тема: Re: Що новенького? Вт Лип 13 2010, 22:49
Додана кнопка "Thanks" - ви можете просто подякувати користувачу за відповідь.
GTat Admin
Тема: Re: Що новенького? Вт Лип 13 2010, 22:55
Налаштована більш детально функція календаря: Календар на форумі є під логотипом другий зліва .
Ось з Helpу форуму про календар:
Цитата :
Функция "Календарь" предназначена для более удобного ориентирования ваших пользователей по знаменательным датам. Календарь отслеживает дни рождения и важные события - важно, что во втором случае добавить дату можно только написав какой-либо пост и отметив при написании дату, привязанную к этому сообщению. Например, если вы хотите, чтобы в календаре у вас отметился "День Победы", то вам обязательно нужно создать для начала тему на вашем форуме с соответствующим названием, написать по этому поводу пару слов, отметить дату (дату вы можете отметить при создании новой темы, внизу окна редактирования сообщения) и собственно всё это дело отправить в нужный раздел.
Календар може бути пов"язаний з 1 з форумів. У нас це "Подорожі вихідного дня": події, створені в календарі будуть автоматично створюватись як теми у форумі "Подорожі вихідного дня".
GTat Admin
Тема: Re: Що новенького? Пт Лип 16 2010, 15:34
Додано більше смайликів Тепер смайлики доступні по категоріях: - Стандартні - Спортивні - Печатки - Всякі різні - Туристичні
GTat Admin
Тема: Re: Що новенького? Вт Лист 16 2010, 16:23
Оскільки форум з англійскої не здобув популярності , то його видалено. Замість нього додано підфорум "Законодавство" http://ndf.in.ua/forum-f8/ Призначення нового форуму - спілкування та обмін інформацією щодо чинного законодавтва та змін до нього.
Турист має знати свої права та обов"язки!
GTat Admin
Тема: Re: Що новенького? Вт Лист 16 2010, 16:58
Кількість повідомлень та тем на сторінку збільшено до 50 (це максимум, що дозволяє форум)
GTat Admin
Тема: Re: Що новенького? Нд Бер 20 2011, 14:41
Створено підгілку "Спорядження" для обговорення всього, що стосується спорядження.
А також трохи наведено порядок на форумі - ряд тем перенесено у відповідні підгілки. Тож не хвилюйтесь теми не зникли, вони перенесені.
Admin Admin
К-ть повідомлень : 5 Дата регистрации : 15.04.2010
Тема: Re: Що новенького? Нд Лист 20 2011, 18:56
В самому низу форума додані посилання на інші Турклуби: тернопільський та київський, та на журнал В. Горона.
GTat Admin
Тема: Re: Що новенького? Пт Квіт 20 2012, 12:21
Справа з"явилася панель з всякими зручними віджетами, зокрема пошук по форуму, останні теми, сайти з якими ми дружимо.
Також з"явилась можливість ділитися посиланнями на форум у соціальних мережах Facebook, twitter, Google+.
GTat Admin
Тема: Re: Що новенького? Ср Січ 30 2013, 16:11
Додала форум "Спорт та здоров"я" для обговорення тем про спортивні секції, заняття спортом, підтримка здоров"я в належному стані та все що до цього можна віднести. Відповідні теми з форуму "Корисне та цікаве" перенесла в новий форум.
Volodya Мандрівник
К-ть повідомлень : 505 Дата регистрации : 21.04.2010 Звідки : Вінниця