Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
І Ми Там Були... або Наші Дороги
Цей форум створено для обговорення наших подорожей та подорожей добрих людей. Форум блогу http://nashidorogy.blogspot.com/. Всі повідомлення форуму захищені законом Про авторське право... https://nashidorogy.ukraine7.com/forum-f13/tema-t66.htm
Відкриття сезону сплавів у березні: Свіча, Мізунка, Опір
2 користувачів
Автор
Повідомлення
TURE Мандрівник
К-ть повідомлень : 152 Дата регистрации : 16.10.2012 Звідки : Тернопіль
Тема: Відкриття сезону сплавів у березні: Свіча, Мізунка, Опір Пн Лют 16 2015, 17:11
СВІЧА, МІЗУНКА, ОПІР 28-31 березня відкриваємо сезон сплавів на БІЛІЙ ВОДІ
Карпатські ріки клекочуть і ревуть, наповнені талим снігом з вершин і полонин, на шаленій швидкості впиваються в береги на стрімких поворотах, вкривають білою піною усе на своєму шляху. Ось які сни бачать каякери взимку =). Та весна вже близько! Готуємо каяки, байдарки, рафти, катамарани й рушаємо до рік, якими не сплавишся влітку: Свіча, Мізунка, Опір.
Особливості: - море адреналіну під час подолання порогів, екскурсії до цікавих місць (Розгірче, Тустань); - max часу присвячуємо рафтингу/каякінгу, не відволікаючись на таборування і побут: ночуємо/харчуємось у садибах; - старті і фініш – Стрий; - для туристів-водників з напруженим робочим графіком можливий дводенний варіант рафтингу.
Також можливий варіант із кроєнням туру відповідно до власних вимог та потреб: можна приїхати власним авто, проживати не в садибі, як передбачено туром, а у своєму наметі, взяти свій човен і самостійно чи з нашою допомогою його транспортувати тощо.
Щоб приєднатися до весняного рафтингу чи каякінгу в Карпатах, телефонуйте +38 098 999 8873 чи пишіть на ел. скриньку ture@ture.ua.
TURE Мандрівник
Тема: Re: Відкриття сезону сплавів у березні: Свіча, Мізунка, Опір Вт Бер 17 2015, 16:48
Спеціальна пропозиція із кроєнням туру відповідно до власних вимог та гаманця. Вибирай сам, за що платити! http://life.ture.ua/podii/rafting-svicha-mizunka/ Щоб приєднатися до весняного рафтингу чи каякінгу в Карпатах, телефонуйте +38 098 999 8873 чи пишіть на ел. скриньку ture@ture.ua.
bashka007 Новенький
К-ть повідомлень : 2 Дата регистрации : 09.03.2015 Звідки : Львів
Тема: Re: Відкриття сезону сплавів у березні: Свіча, Мізунка, Опір Нд Бер 22 2015, 11:45
доброго дня) А якщо я буду мати свій каяк і жилет чи буде дешевше ?? і чи вигідно мені його rozеtka.com.ua/aqua_storm_orange_2003/p712574/ купляти ? ціна 408 грн) (чи вигідніше кожен раз брати в прокат у вас?) Планую продовжувати до вас приїжджати =) Подобається ваше обслуговування. Дякую за відповідь.
TURE Мандрівник
Тема: Re: Відкриття сезону сплавів у березні: Свіча, Мізунка, Опір Нд Бер 22 2015, 12:24
bashka007 пише:
доброго дня) А якщо я буду мати свій каяк і жилет чи буде дешевше ?? і чи вигідно мені його rozеtka.com.ua/aqua_storm_orange_2003/p712574/ купляти ? ціна 408 грн) (чи вигідніше кожен раз брати в прокат у вас?) Планую продовжувати до вас приїжджати =) Подобається ваше обслуговування. Дякую за відповідь.
Звичайно буде дешевше. Вартість прокату човна, рафта або надувного каяка, весла, шолома, жилета включена у загальну вартість туру і становить 215 грн для дводенного туру і 430 грн для чотириденного туру. Якщо Ви матимете власне спорядження- ми віднімемо цю вартість з ціни тура.
З жилетом не поспішайте. Частка ціни жилета у загальній вартості прокату спорядження зовсім незначна (близько 10 грн). Краще випробувати наші різні моделі і обрати найбільш зручну для Вас, і тоді придбати. Якщо ж ви пересядете у поліетиленовий каяк, цей жилет заважатиме Вам веслувати.
З повагою, Мальцев Олександр.
bashka007 Новенький
К-ть повідомлень : 2 Дата регистрации : 09.03.2015 Звідки : Львів
Тема: Re: Відкриття сезону сплавів у березні: Свіча, Мізунка, Опір Нд Бер 22 2015, 12:43
Дякую за розгорнуту відповідь) приємно з вами вести переписку
TURE Мандрівник
Тема: Re: Відкриття сезону сплавів у березні: Свіча, Мізунка, Опір Пн Бер 30 2015, 22:48
На минулих вихідних ми відкрили сезон білої води на Свічі та Мізунці, а дехто навіть пройшов бойове хрещення.
Читайте чудовий звіт про пригоди на карпатських ріках від Дениса Компанійця ( http://life.ture.ua/report-svicha-mizunka-rafting-2015/ ) і поміркуйте, де Ви проведе свої наступні вихідні і чи будуть вони таким насиченими, як у Дениса =).
Приєднуйтесь до наших найближчих турів і відчуйте на собі силу білої карпатської води.