Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
І Ми Там Були... або Наші Дороги
Цей форум створено для обговорення наших подорожей та подорожей добрих людей. Форум блогу http://nashidorogy.blogspot.com/. Всі повідомлення форуму захищені законом Про авторське право... https://nashidorogy.ukraine7.com/forum-f13/tema-t66.htm
Мені дуже прикро, сподівалися у літню подорож з 11, для того, щоб повернутися за 10 днів та потрапити на сплав, але за технічних причин виїзд - 14, про що вчора стало відомо, тому прошу внести нас на серпень. Пробач, що не вийшло раніше попередити. Розмовляла з Вовою на минулому тижні, висловлювала свої сумніви - сказав, що Таня вже скоро буде на зв"язку. Я так розумію ти вже повернулась, вражень багато?
GTat Admin
К-ть повідомлень : 560 Дата регистрации : 15.04.2010 Звідки : Львів (Вінниця)
Гроші: приблизно 150 з людини: 60 грн дорога, 20 грн катамарани, 50-60 грн їжа
Їжа: буде загальна розкладка. Все що зверху - алкоголь, солодке і т.д - за свій рахунок, купляєте самі. Загальні харчі ми закупимо. Бус: замовляє Ігор Розподіл по катамаранам - див попередній пост: с1 - 1й катамаран, с2 - 2й катамаран
Речі: обов"язково взяти рукавичкі разові, щоб грести, крем від засмаги, купальник, взуття ходити у воді, панамку. Решта речей як звичайно, спальники беріть легкі.
Від"їзд: Бус буде о 19.00 біля офіса Ліана (600 річчя, 17). Загальний збір о 18.45 на місці Приїзд: неділя десь о 18.00-19.00
Отож-бо сплав успішно завершено! Всім дякую Чудово сходили Сподіваюсь, що всі лишились задоволені...
Сухий залишок: - м"яса ми не брали, але всі, начебто, були ситі - сплав обійшовся 134,5 грн з людини - деякі спали на вулиці - все добре, але комарі "не дремлют" - в нас багато дурних людей - для багатьох, хто сидить в порозі, ідучий на них кат нічого не значить - так що, оминайте придурків - на Сокілецькому порозі навіть на середній воді треба триматися, ато був цього разу прецидент (добре, що обійшлися легким переляком і шишкою) - попали разом з массплавом Альпінтуру - вони себе поводять досить нагло... висновок: обходити їх кати (бо в них є зовсім некеровані кати, комерція в них, як на мене, не дуже безпечна, просто зашибання грошей) і просто з ними не перетинатися... - брати з собою зволожуючий крем - вода з Бугу сушить шкіру - не забувати ліхтарики (це я зокрема про себе) - брати більший бус - хто ще що хоче додати?
В кого є хоч якісь фотки
taolvi Наш друг
К-ть повідомлень : 89 Дата регистрации : 17.04.2010 Звідки : Вінниця
Сплавились здорово, добавить нечего, даже мой расстроившийся желудок сразу поправился . Насчет буса отдельным пунктом - такое передвижение считаю абсолютно неприемлимым. В первую очередь из соображений безопасности, перегруженная легковушка (а это именно на базе легкового авто) на трассе - это опасно, особенно если везешь не картошку а живых людей. Я так понимал что спринтер не удалось найти в виду занятости их на сезонных перевозках на юг, но если это не так то вполне можно было в тот же бюджет найти другой. Или даже доплатить. Безопасность - прежде всего. Да и водила этот не в меру много говорит.
Останній раз редагувалося: E155 (Пн Лип 26 2010, 10:47), всього регувалося 1 раз(-и)
Shurik Наш друг
К-ть повідомлень : 73 Дата регистрации : 25.05.2010 Звідки : Вінниця