Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
І Ми Там Були... або Наші Дороги
Цей форум створено для обговорення наших подорожей та подорожей добрих людей. Форум блогу http://nashidorogy.blogspot.com/. Всі повідомлення форуму захищені законом Про авторське право... https://nashidorogy.ukraine7.com/forum-f13/tema-t66.htm
К-ть повідомлень : 560 Дата регистрации : 15.04.2010 Звідки : Львів (Вінниця)
Тема: Європа - червень 2011 Пн Січ 31 2011, 17:50
Надихнувшись подорожжюпо Європі Влада та Олі http://ndf.in.ua/t69-topic ми (я та olhaz) тут подумали та вирішили, що хочемо і собі зробити щось подібне . Отож бо, ми збираємо зацікавлених у попередній список у подорож, бо до кінця березня треба остаточно визначитись. Попередні дані: Коли: 9-24 липня 2011 Куди: ближня Європа, маршрут будемо думати, якщо буде досить бажаючих Команда: я, olhaz, охочі - якщо зголосяться хлопці, то подорож відбудеться, бо самими дівчатами ми не поїдемо Складність: мінімальна, потрібно мати нормальне фізо, кататися на велосипеді, мати досвід будь-яких походів (щоб спокійно відноситись до примх природи). Ціль: відпочити, подивитися Європу зсередини, а не те, що зазвичай показують туристам (хоча туристичні принади також цікаві) Вартість: орієнтовно 500 євро з людини Умови: бажання подорожувати, здоровий спосіб життя (бажано не палити зовсім, вживання алкоголю мінімальне і не за "рульом"), нормальне фізо , загранпаспорт, не лаятись Спорядження: велосипед в нормальному стані з туристичним багажником, велорюкзак, велозахист - велошолом обов"язково , туристичне спорядження (це вже детально ближче до діла, як все відбудеться)
Останній раз редагувалося: GTat (Сб Лют 12 2011, 22:44), всього регувалося 2 раз(-и)
svarozhych Мандрівник
К-ть повідомлень : 431 Дата регистрации : 20.04.2010 Звідки : Вінниця
я дуже хочу і думаю про це саме. я вже і маршрут прикидував і дізнавався як це організувати і все таке інше... але наразі розриваюся між тим щоб поїхати покататися по Євросоюзу та іншими планами...
GTat Admin
я дуже хочу і думаю про це саме. я вже і маршрут прикидував і дізнавався як це організувати і все таке інше... але наразі розриваюся між тим щоб поїхати покататися по Євросоюзу та іншими планами...
Як ти погодишся, то майже напевне ми зможемо поїхати і все відбудеться. Бо для нас одна проблема - треба хлопців в команду. Тож думай.
КаРамба!!! Наш товариш
К-ть повідомлень : 38 Дата регистрации : 11.11.2010 Звідки : Немирів Настроение : Бадьорий
Я тут посиділа подивилась - думаю, що варто обов"язково включити Татри - Польські чи Словацькі - це треба думати. Ідеальний варіант - перевалити Татри з велами, але поки що я такого варіанту не знайшла, здається там місцевість не для велів.
VinSmile Новенький
К-ть повідомлень : 2 Дата регистрации : 01.02.2011 Звідки : Винница
А що ви думаєте про дешеве авіа до Катовіце? Я ось подивилась, що зараз можна купити квитки на візейр на 30 травня або 1 червня за 250 грн. з Киева до Катовіце. А назад можна також прикинути або з Катовіце за 460 або, якщо це звісно дозволено, з іншого міста. Та от ще доведеться платити якусь сумму за багаж.
TroyChick Мандрівник
К-ть повідомлень : 156 Дата регистрации : 19.06.2010 Звідки : Vinnytsya
Велы в авиабагаж? Помоему лимит 20кг. Про габариты точно не знаю. Но думаю что велы даже разобранные не вариант. Сортировка погрузка - полностью неконтролируемый нами процесс, погнут, поламают и готово. Исключительно неломкий, хорошо упакованный багаж.
Рассерженный музыкант из Канады, обвинивший авиалинии United Airlines в порче его любимой гитары, отомстил, написав песню, ставшую хитом в сети Интернет и настоящим кошмаром для PR компании. Дейв Кэролл сочинил композицию “United Breaks Guitars” ("United ломают гитары") и выложил её на YouTube после того, как авиаперевозчик в прошлом году повредил его ценную акустическую гитару фирмы Taylor в аэропорту Чикаго (США) O'Harehttp://news.turizm.ru/kanada/13156/other.html
взагалі люди перевозять велосипеди літаком... Інколи просто іншого виходу немає. Але звичайно ризик, що щось зламають є...
Якщо вже літаком то можна і з Вінниці: http://vn.20minut.ua/news/10188608. Квиток коштує десь 900 гр в один кінець. Але не потрібно їхати до Києва, а потім до Борисполя. Якщо винаймати автобус який закине одразу у Бориспіль то різниця буде не така велика у порівнянні щоб летити одразу з Вінниці.
Я прикидував ось такий маршрут: З Лодзя можна до Вроцлава дістатися. А потім там є велосипедний маршрут через Чехію. Чеське місто Брно (можна звичайно і через Прагу але це буде довше). А далі вже Австрія (Відень), Словаччина (Братислава), Угорщина (Будапешт). Все разом виходить десь 800 км. Звідти громадським транспортом назад у Польщу або ж своїм ходом до Польщі (Краков) через Словаччину та Карпати. Або ж можна з Угорщини (Будапешт) повертатися в Україну (до Чопа дістатися чи Мукачево). Але здається Польща вимагає щоб туристи поверталися через неї якщо заїхали через неї... Тут можливо багато варіантів.
Можливо краще тоді іхати або прямим потягом з Вінниці до Вроцлава, або з пересадкою в Львові до іншого міста Польщі. Ціни на квитки зможу дізнатись завтра.
GTat Admin
Шановні, одна ремарка. Що, як і куди буде розроблятися, коли ми точно вирішимо, що подорож буде і скільки людей орієнтовно їде. Крім того, ближче до діла ми поговоримо про деталі реалізації з Владом та Олею, які вже це все робили, врахуємо, які вони зроблять зауваження. Тобто не варто зараз вигадувати велосипед
Задачі на зараз - визначитись, хто їде - визначитись, чи взагалі це все відбудеться - попередньо думати, щоб взяти відпустку на червень - подумати, щодо особистого спорядження - хто має якісь проблему з докуметами, думати як вирішувати
Після того, як визначаємось, що їдемо, будемо вирішувати решту питань з маршрутом (при цьому буде 1 людина, яка буде відповідальною за маршрут і буде остаточно його вирішувати), як добиратися, чим і т.д.
E155 Мандрівник
К-ть повідомлень : 313 Дата регистрации : 21.04.2010 Звідки : Винница
Проїзд (інформацію лишаю тут, щоб не загубити): Львів-Краків потяг - 400 грн в одну сторону Львів-Краків автобус - 140 грн в одну сторону Київ- Краків автобус - 325 грн в одну сторону
Всім привіт! Загалом ідея дуже подобається, я тут цілу зиму вишукую і "пускаю слину" на велотури по Європі ^^ Щодо проїзду - в неті хвалять часто Інфобус (за сервіс і ціни), дивитись тут http://www.infobus.eu
Для інформації рендомно пофільтрувала по маршруту Львів - Прага, ціни такі: - 400/600 грн в одну сторону - 800/1200 в обидві сторони - є рейси де 400 в одну сторону, якщо брати в обидві сторони - 700-760 грн
lk-v Новенький
К-ть повідомлень : 4 Дата регистрации : 22.03.2011 Звідки : Vinnytsya
хотілося б уточнити, що саме включено у озвучену суму, основне, як наприклад: проїзд, проживання, харчування, віза і тд. тобто 500 євро + власні витрати чи все таки 500Є плюс проїзд плюс віза плюс інше Дякую! )
GTat Admin
хотілося б уточнити, що саме включено у озвучену суму, основне, як наприклад: проїзд, проживання, харчування, віза і тд. тобто 500 євро + власні витрати чи все таки 500Є плюс проїзд плюс віза плюс інше Дякую! )
В цій гілці вже писалось, повторює, це орієнтовна сумма на всі витрати. Але сума орієнтовна, оскільки ще не відомо, як саме поїдемо, наскільки ціни змінилися від минулого року і т.д.
P.S. анонімність на форумі не вітається, як адміністратор прошу вказати ім"я та прізвище
lk-v Новенький
К-ть повідомлень : 4 Дата регистрации : 22.03.2011 Звідки : Vinnytsya
Тако, завалю вас зараз месаджами з питаннями та іншим текстом ))) Тепер у мене пропозиція ^__^ Заключається вона в тому, щоб з ціллю скоротити час і зекономити вартість туру взагалі, пропоную покататись по одній, максимум 2м країнам. Подивитись гарантовано буде на що (навіть якщо в межах однієї країни), а бюджет і вільний час постраждає менше. Я сильно "за" Чехію (там кожне село - архітектурний шедевр, кожний лісок - заповідник і тд), Румунію (містично, гарно, навіть трохи екзотично), і Польщу (заради Татрів).
Огого.. Еесли я правильно понял, походных дней планируется 13, а километраж по этой схеме должен не кислый, да еще и с перевалом через Высокие Татры...
GTat Admin
Огого.. Еесли я правильно понял, походных дней планируется 13, а километраж по этой схеме должен не кислый, да еще и с перевалом через Высокие Татры...
Затупила Там второй вариант появится без перевала И єто все в прикидку, скорее всего маршрут еще поменяется
filin Мандрівник
К-ть повідомлень : 176 Дата регистрации : 25.02.2011 Звідки : Вінниця
Після тривалих роздумів, у мене, olhaz, svarozhych не виходить поїхати (в кожного свої причини). Тож, якщо хтось візметься за організацію подорожі, то вона відбудеться, якщо ні - то подорож переноситься на невизначений термін (але поки що ніхто не відмовився від того, щоб пізніше таки реалізувати цю чудову ідею)
andriisavin Наш друг
К-ть повідомлень : 79 Дата регистрации : 06.01.2011 Звідки : Вінниця