Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
І Ми Там Були... або Наші Дороги
Цей форум створено для обговорення наших подорожей та подорожей добрих людей. Форум блогу http://nashidorogy.blogspot.com/. Всі повідомлення форуму захищені законом Про авторське право... https://nashidorogy.ukraine7.com/forum-f13/tema-t66.htm
К-ть повідомлень : 38 Дата регистрации : 11.11.2010 Звідки : Немирів Настроение : Бадьорий
Тема: Ремонт велосипеда Пн Січ 24 2011, 11:41
Народ, підскажіть будь ласка, хто гарно розбирається в ремонті велосипеда у нас на форумі і взагалі - друзі, спецремонтні і т.д. Потрібні послуги!
Пи.Си. Не дав Бог дівчині розуму, щоб самій ремонтувати вел(( Слава Богу, що хоч дав ноги, щоб справно крутити педалі)
svarozhych Мандрівник
К-ть повідомлень : 431 Дата регистрации : 20.04.2010 Звідки : Вінниця
Тема: Re: Ремонт велосипеда Пн Січ 24 2011, 11:52
А що саме ремонтувати потрібно?
Може підкажу як це зробити або можу підказати адреси майстерень у Вінниці.
КаРамба!!! Наш товариш
К-ть повідомлень : 38 Дата регистрации : 11.11.2010 Звідки : Немирів Настроение : Бадьорий
Тема: Re: Ремонт велосипеда Пн Січ 24 2011, 12:01
ХаХа, Та ремонту там сказати чесно не багато. Треба підкорегувати задню перекидку, попідтягувати все. Це раз. А два я певно хочу поміняти дисковий тормоз задній або щоб грамотні люди подивилися до нього і сказали свій вердикт пригодності до роботи.
Давай майстерні (бажано із приблизними розцінками), бо зараз у мене не густо з грошима. А взагалі я хотіла б сама покрутити там усе під чиїмсь пильним керівництвом, бо інколи себе відчуваю дівчинкою-блондинкою в справах ремонту(
TroyChick Мандрівник
К-ть повідомлень : 156 Дата регистрации : 19.06.2010 Звідки : Vinnytsya
Тема: Re: Ремонт велосипеда Пн Січ 24 2011, 12:30
крім майстерень, можна ще до Ярика звернутися, це також наш друг, має свій туристичний магазин і у велах розбирається. За ціни як домовитесь (кажись не дорого)
svarozhych Мандрівник
К-ть повідомлень : 431 Дата регистрации : 20.04.2010 Звідки : Вінниця
Тема: Re: Ремонт велосипеда Вт Січ 25 2011, 14:48
Веломайстерні які я знаю знаходяться при веломагазинах:
Магазин Велосипеди (перехрестя Келецької та Космонавтів, біля "Кельце")
Я завжди послугами першого користуюся. Ціни я не знаю... Я думаю це від роботи залежатиме. Потрібно телефонувати і питати.
Як це налаштувати я знаю і в принципі сам це роблю але не думаю що настільки обізнаний у тонкощах щоб бути експертом... Сам часто звертаюся до майстрів коли у чомусь невпевнений.
КаРамба!!! Наш товариш
Тема: Re: Ремонт велосипеда Вт Січ 25 2011, 18:15
Дякую за інформацію!
Пи.Си. Можеш написати телефон магазина Велосипеди на всякий випадаок)