Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
І Ми Там Були... або Наші Дороги
Цей форум створено для обговорення наших подорожей та подорожей добрих людей. Форум блогу http://nashidorogy.blogspot.com/. Всі повідомлення форуму захищені законом Про авторське право... https://nashidorogy.ukraine7.com/forum-f13/tema-t66.htm
Баул купив на 70 л. - Terra Incognita Travel Bike 70. Купив у Велохаусі. Ігор казав, що ще є в магазині навпроти петроцентру, але я не забігав туди у зв'язку із обмеженістю в часі. Тому вирішив одразу в Велохаус, оскільки був впевнений, що він там є. Вартість 510 грн.
Ззаду є дві великі кишені по "штанах", по центру кишеня для фляги, яблук чи ще чогось. На цій кишені є кріплення для червоної "габаритки".
Згори - затяжки для кріплення каремату, спальника чи мішка цибулі
Спереду - лямки для носіння баула за плечима. Лямки никаються у маленькі кишені згори.
Знизу - купа лямок для кріплення баулу до багажника та до штиря. Матеріал - цупкий і жорсткий полімерний... матеріал)))
Також є відділення, де тримається дощова накидка на баул.
Є два відділення. Верхнє - невелике - для ноутбука, папок та канцелярії
Нижнє - найбільше - для туалетного паперу та бутербродів.
Власне, все.
Останній раз редагувалося: Lyovka (Нд Бер 06 2011, 14:13), всього регувалося 1 раз(-и)
filin Мандрівник
К-ть повідомлень : 176 Дата регистрации : 25.02.2011 Звідки : Вінниця
Тема: Re: Баул для велопоходів Нд Бер 06 2011, 00:53
От же ж... в четвер заїжджав в велохату на 70-тисятці була ціна 465 грн чи щось таке, дешевше навіть 50-ки. Бо 50 зі свіжого завозу а 70 з минулого року... Вже переоцінили.
Lyovka Наш товариш
К-ть повідомлень : 34 Дата регистрации : 23.02.2011 Звідки : Вінниця
Тема: Re: Баул для велопоходів Нд Бер 06 2011, 00:59
filin пише:
От же ж... в четвер заїжджав в велохату на 70-тисятці була ціна 465 грн чи щось таке, дешевше навіть 50-ки. Бо 50 зі свіжого завозу а 70 з минулого року... Вже переоцінили.
Мені Діма казав, що ти заходив і дивився на нього і що ти засмутишся через те, що я забрав його).. але казав трохи інше стосовно ціни що наче ця 70ка за старою ціною 510, а наступні вже будуть дорожчі.. типу 50ки нового заводу будуть дорожчими за 70ки старого... Але я ніде не бачив 70 аж такі дешеві.. мінімум 470.
filin Мандрівник
Тема: Re: Баул для велопоходів Нд Бер 06 2011, 01:06
Ги. Точно була дешевша за 50. Але я думаю що якби дійшло жо купівлі то виявилось би що просто цінник не переклеїли бо на сайті він у них ще раніше був 510. І я не засмучусь, думаю мені 50 вистачить.
svarozhych Мандрівник
К-ть повідомлень : 431 Дата регистрации : 20.04.2010 Звідки : Вінниця
Тема: Re: Баул для велопоходів Нд Бер 06 2011, 09:45
Я використовую такий самий терра 70-ти літровий. повністю задоволений,ним.
Whiteman Новенький
К-ть повідомлень : 8 Дата регистрации : 24.02.2011 Звідки : м. Вінниця
Тема: Re: Баул для велопоходів Нд Бер 06 2011, 20:31
Я теж собі такий знайшов
GTat Admin
К-ть повідомлень : 560 Дата регистрации : 15.04.2010 Звідки : Львів (Вінниця)
Тема: Re: Баул для велопоходів Нд Бер 20 2011, 14:44
дійсно цікава пропозиція як за таку ціну. для туризму в самий раз.
filin Мандрівник
Тема: Re: Баул для велопоходів Нд Бер 20 2011, 17:19
О, Волковські баули, я якраз у нього й замовив. Тільки я відразу на http://beskid.kiev.ua/ дивився. Замовив правда Dakar 60 а не сарич... але то таке. Приїхати має десь на тижні, коли приїде можна буде роздивитись вживу який він.